Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gökhan Keser Sıla Düeti Hadi Ordan

Gökhan Keser Sıla Düeti Hadi Ordan
0
78

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Gökhan Keser Sıla Hadi Ordan

Gökhan Keser Sıla Hadi Ordan Şarkı Sözü
Selena dizisinin yakışıklı oyuncusu Gökhan Keser ’in usta Sıla ile birlikte yaptığı tek parçalık albümü Hadi Ordan müzik marketlerdeki yerini aldıFiziğiyle büyük beğeni toplayan Gökhan Keser ’in sesinin de başarılı olduğu bu yeni albümde farkediliyor

İşte Sıla & Gökhan Keser düeti Hadi Ordan Şarkı Sözü

Ben sana bir sözcük söylemedim
Oturduğun yerden kuruyorsun
Rüyanda mı görüyorsun enkaz
Tabirlerini de okuyor musun

Dost ayağı güzel numaraymış
Hafiften haddini aşıyorsun
Her işin bir ağırlığı vardır
Tartıya düşüncesiz çıkıyorsun

Hadi ordan
Çıkışlar sağdan

Hadi ordan
Gözün değil için hoş olsun için
Yansın içim
Biri gider biri gelirle hiç olmaz
işim
Olmaz işim

Hadi ordan
Çıkışlar sağdan

Gerçekten takdire şayan
Alkış tutamam şaşkınlıktan
Kendine mahsus hoş birisin
Git özgürlüğünle yaşlan

Risk alma sen hiç hayatında
Sustur içindeki aşığı
Irk ölsün heyecanından
Sen boşuna salla daima kaşığı *

Similar threads

İşte Sıla & Gökhan Keser düeti Hadi Ordan Şarkı Sözü sıla son düet sıla yeni düet şarkıları vokalist gökhan hadi ordan İşte Sıla & Gökhan Keser düeti Hadi Ordan Şarkı Sözü Yeni neslin pop yıldızı Gökhan Keser, albümden önce çıkış parçası Hadi Ordanı dijital müzik platformları ve radyolar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Sıla Gökhan Keser Düeti Bazen şarkı sözü 2019 Gökhan Keser Sıla Ara Sıra şarkısı sözleri Gökhan Keser: Elimizden ipler nasıl kayıyor ara sıra Zamandan başka tedavi nasıl kalmıyor ara sıra Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Gokhan Keser Sıla Hadi Ordan Şarkısının sozleri Gokhan Keser Sıla Hadi Ordan sozleri hadi ordan şarkı sozu Gokhan Keser&Sıla Sıla&Gokhan keser Hadi Ordan şarkı Sozu Gokhan Keser Sıla Hadi Ordan Şarkı Sozu Gokhan Keser Dedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Ruyandamı Goruyorsun Entersan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Gokhan Keser Sıla Hadi Ordan Şarkı Sozleri Hadi Ordan Şarkı Sozu Gokhan Keser&Sıla Gokhan Keser Sıla Hadi Ordan Sozu Sıla Gokhan Keser Hadi Ordan Şarkısının sozleri Gokhan Keser Dedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Ruyandamı Goruyorsun Entersan Birilerini Takıyormusun Arkadaş Ayağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Gokhan Keser & Sıla Dueti Hadi Ordan şarkı sozu Gokhan Keser Hadi Ordan şarkı sozu Gokhan Keser Hadi Ordan şarkısının sozleri: Ben sana bir kelime soylemedim Oturduğun Yerden Kuruyorsun Ruyandamı Goruyorsun Enteresan Tabirlerini de okuyor musun Arkadaş Ayağı Guzel Numaraymış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt