Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokhan Ozen - Ağlamak Sırayla

Gokhan Ozen - Ağlamak Sırayla
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Sana bana geri donmez bu ruya
Yana yana kolen olmuştum ya
Artık ağlamam kapandı bak yaram
Ağlamak sıra sırayla

Sozlerin yabancı birini hic aratmıyor
Kalbin mi durdu guzelim yoksa bana mı atmıyor

Aşk mı gurur mu sende hukum suren
Hic terkeder mi kalpten seven
Aşk heba değilmi? kanun bilirmi?
Soyle gider mi kalpten seven

Similar threads

Gökhan Özen Ağlamak Sırayla Sana bana geri dönmez bu rüya Yana yanlamasına kölen olmuştum ya Artık ağlamam kapandı bak yaram Ağlamak sıra sırayla Sözlerin yabancı birini hiç aratmıyor Kalbin mi durdu güzelim yahut bana mı atmıyor Aşk mı kibir mu sende hüküm süren Hiç terkeder mi kalpten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
AŞK DOLU MESAJLAR Sevmiyorum seni deseydin keşke Ta başından bağrıma taş basar seni unutmaya calışırdım hala oynuyorsun benle duygularımla Aşkımla yetmedimi cektiklerim Dahadamı cekeceğim kaderimdir diyeceğim seni hep Seveceğim ve bir gun senin yolunda oleceğim Gunahın ozuyse seni sevmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
En Guzel Aşk Sozleri Aşk Mesajları Sevgi ve Aşk sozleri mesajları Benim seni sevdiğim kadar sende beni sevseydin meleğim şimdi keşke yerine mutlu yarınlar olurdu Olum bile seni benden alamaz,sen olmazsan bu can bana yaramaz, gonlum senden başkasını tanımaz, olsen bile benden kurtulamazsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
İstemeseydi sevmezdi bu yurek seni, kabullenmeseydi yanmazdı kalbim deli gibi, gormeseydi gozlerim ağlamazdı deli deli, şimdi bıraktın sende gittin hayatımdan yalanlar gibi… Yureğimde acısı tarif edilemeyen bir yanık var, icinde kul olmuş sahte sevdan var, şimdi zindan olur geceler bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt