Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gökhan Özen - Bir Veda Hikayesi

Gökhan Özen - Bir Veda Hikayesi
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gökhan Özen Bir Veda Hikayesi Dilimin ucunda gitme dur desem Ya gülüp geçersen, değil söyleyemem Bilmezsin uğruna bu can neleri yakar Gururum önümde bir deli duvar Gidersen ömrüm bir sen daha Nerden bulacak Ya yeniden görmezsem Tanrım ne olacak Yapamaz yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur gitme Saplayıp gözlerini gönlüme Bir ömür beni mahkum etme Yapamaz yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur gitme ah Saplayıp o hançeri gönlüme Bizi böyle tamamlama Sever mi sence bu yüreğim bir daha Paylaşırmı herşeyi bir kalple daha Sen bana ben sana böyle tutkunken Ayrılık revamı sevdamıza Gidersen ömrüm bir sen daha Nerden bulacak Ya yeniden görmezsem Tanrım ne olacak Yapamaz yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur gitme Saplayıp gözlerini gönlüme Bir ömür beni hükümlü etme Yapamaz yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur gitme ah Saplayıp o hançeri gönlüme Bizi böyle bitirme  

858,496Konular
982,326Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt