Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokhan Ozen - Bize Aşk Lazım

Gokhan Ozen - Bize Aşk Lazım
0
141

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sen benden ayrilmadin
Ellerin ayrildi
Ve simdi onlar bana mi dusman
Sen benden ayrilmadin
Gozlerin ayrildi
Ve simdi onlar bin kere pisman
Vallahi billahi bin kere pisman
Ayrilsa da yollar kalplerimiz bir
Sen gitsen golgen pesinden gelir
Sana kapim hep aciktir
Hic calmadan gir
Bize ask lazim
Bize ask lazim
Ayrilik degil
Sen benim canimsin
Obur yanimsin yabanci degil

Similar threads

Ayrilmamiz lazim ayrılmamız lüzumlu ayrilmamiz lazim Ara Sıra oyle ara sıra boyle, ara sıra icten bazen suctan lakin egri lakin bugru, soylenir durur ayrilik esnasinda bazi sizi sozler, iste bu bazi sizi ayrilik sozlerinden bir demet yasemen) ayrilmaliyiz, sekerim benim bilmedigim bir besik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
En İyi Aşk Sozleri 2019 Aşk Sozleri kısa facebook Hani gozler vardir sozleri anlatir, hani sozler vardir gozleri anlatir, bir de ask vardir seni anlatir Nice sevgililer gunlerine minik bebegim Seni her dusundugumde kalbime bir yildiz ciziyorum Benim simdi kac yildizim var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
En hoş ve en iyi aşk sözleri En İyi Aşk Sözleri 2019 Aşk Sözleri kısa facebook Merhaba Sevgili Melek'ler Bu sayfamızda sizler için ve aşk sözleri arayan tüm misafirlerimiz için, yılın en hoş aşk sözlerini paylaşıma açıyoruz 1549105445 1549105445...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Kapak Aşk Mesajları Sevgililere Kapak Aşk Mesajları Sevgililere Kapak Aşk Mesajları Beni sevmeK yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer! Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ? arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
Yeni Ağır Abi Sözleri 2019 ağır abi sözleri ağır abi mesajları ağır abi sözleri 2019 Facebook ya da msn de kullanabileceğiniz söz gruplarından biriyle karlınızdayız melekleryeniagirabisozleri20195c55780986e99alt Bilhassa Kurtlar Vadisi dizisinden sonra öyle bir moda olan ağır abi sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt