Gökhan Özen Can Yoldaşım Yalansız tek seni, tek seni sevdim Ben yanmayım söyle kimler yansın Şu yalan dünyada gerçeğim sendin Bu vedaya kalbim nasıl dayansın Çoktan kaybettiğim yarınlarımsın Eyvah, ah yazık Hem sana ayrıca bana, sevdamıza yazık Canyoldaşım, canyoldaşım Nerdesin nerdesin nerde Hemen sensizim şimdi bomboş Senden kalanlarla başım dertte Canyoldaşım, canyoldaşım Nerdesin nerdesin nerde Acilen sensizim hemen bomboş Senden kalanlarla başım başım başım dertte Gidişin en acı hatıra bana Yıkıldı bu dünyam, kaldım aşağı Bu acıyla bilmem nasıl yaşarım Ağlamam arkasından susar bakarım Tasa etme sen beni, ne varsa yakarım Eyvah ah yazık Doğmamış günahsız canımıza yazık Canyoldaşım, canyoldaşım Nerdesin nerdesin nerde Şu Anda sensizim hemen bomboş Senden kalanlarla başım dertte Canyoldaşım, canyoldaşım Nerdesin nerdesin nerde Şimdi sensizim hemen bomboş Senden kalanlarla başım başım başım dertte Buz kesti yüreğimi sen mahrum diye Odamda öylesine kimsesiz Dolanır dururum gecelerce Elimde senin resmin Hani şu çerçevesiyle getirdiğin Ve bir hatıra gözlerimde Islanırken akan damlaların aşağı Sıkıca sarılmıştın bana Kulağına fısıldamıştım, hatırla Sana benden, bana senden diğer Cümbür Cemaat yabancı herkes el Birgün ne olursa olsun Ne yaşarsak yaşayalım Katiyen birbirimizi vazgeçmek değil, Ayrılmak değil asla Ama şu anda bilmiyorum Nerdesin, nerde