Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gokhan Ozen Guvercin şarkı sozu

Gokhan Ozen Guvercin şarkı sozu
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gokhan Ozen Guvercin şarkı sozleri,
Gokhan Ozen Guvercin sozu

Bir daha acar mı karanfil korkusuz?
Bir daha ucar mı guvercin şehirde?
Yalancı guneşli bir ocak
Mubarek Cuma gununde

Gitti cancağızım gitti
Bitti son İstanbul
Kaldırımlar zabıt tuttu şahidiz hepimiz,
Her yer tetikti

Sen de cekip gitme
Dayan be umudum
Don gel, don gel
Meydan okur hayat
Pabuc bırakmaz olume
Don gel, don gel
Bir daha yazar mı kalem kanaya kanaya?
Kağıdı da kan tutar, ağac değil mi soyu?
Ağla, doyasıya ağla!
Aynı denizde coğalır yureğin ozsuyu

Similar threads

2019 Gokhan Ozen Guvercin Gokhan Ozen Guvercin şarkı sozu Gokhan Ozen Guvercin 2019 Bir daha acar mı karanfil korkusuz? Bir daha ucar mı guvercin şehirde? Yalancı guneşli bir ocak Mubarek Cuma gununde Gitti cancağızım gitti Bitti son İstanbul Kaldırımlar zabıt tuttu şahidiz hepimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Gokhan Ozen Sitemkar Sozleri Sitemkar Şarkı Sozu Gokhan Ozen Gokhan Ozen Sitemkar Şarkı Sozleri Gokhan Ozen Sitemkar Şarkı Sozu Benle cıktığın yolu benle bitiremedin Benim kara gunlerimi goğusleyemedin Ne benimle ağır konuş nede beni buna mecbur et Ben sitemkar değilim ben Gul dalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Gokhan Ozen Aşk Yorgunu Şarkı sozu, Gokhan Ozen Aşk Yorgunu Şarkı sozleri, Gokhan Ozen Aşk Yorgunu sozleri, Paramparca bak kalbim Gelmişim gecmişim her parcası ayrı yerde Bıraktığın izleri silmişim silmemişim Butun bunlardan sanane Adil değil bak hayat hic birimize Payıma duşen onca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Gokhan Ozen Nereye Kadar sozleri Nereye Kadar şarkısı sozu Gokhan Ozen Gokhan Ozen Nereye Kadar şarkı sozleri 2019 Gokhan Ozen Nereye Kadar Ertelenmiş mutluluklar Yaşanmamış yıllarım var Yokluğundan mutevellit Uykusuzluk problemim var Nereye kadar nereye kadar Gidip de donduğum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Gokhan ozen Teslim Al şarkı sozu, Gokhan ozen Teslim Al şarkı sozleri, Gokhan ozen Teslim Al sozu, Tehlike canları calıyor kalbim Nerdesin kız seni bulmalıyım Dunden hazırım hem razıyım Zapt durakda al kulun olayım Beni tanıman lazım Beni yaşaman lazım Ben herkesten farklıyım Ayırman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt