Gökhan Itina İki Yeni Yabancı Şarkısının Sözleri 2019 gökhan itina şarkıları gökhan özen iki yeni yabancı şarkısı iki yeni tanıdık olmayan şarkı sözleri Sevgili melekler, Gökhan Özen'in Milyoner adını verdiği albümde bulunan ve söz ve müziği kendisine ait olan parçalardan biri İki Yeni Yabancı Bu sayfada İki Yeni Yabancı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549245555 1549245555 gokhanozenikiyeniyabancisarkisininsozleri20195c579c7846a32gokhanozenikiyeniyabancisarkisininsozleri20195c579c7846a32gokhanozenikiyeniyabancisarkisininsozleri20195c579c7846a32 Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Fazla değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi basit olmadı Öyle bir kırıldı ama yüreğim onarılmıyor Kaldı fakat yaşanmışı sileli yürek affetmiyor Sen affet Beni bu aşktan azat et Ne yandan baksam olmaz seni gördüğüm yerde Konuşacak sözüm değil eski cümleler nerde İki yeni yabancı arkadaş olur mu sence birbirine Beni senden azat et Ben de severim ola ki yerine Evli evine köylü köyüne Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Fazla yok birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı fakat yüreğim onarılmıyor Kaldı ancak yaşanmışı sileli yürek affetmiyor Sen affet Beni bu aşktan azat et Ne yana baksam olmaz seni gördüğüm yerde Konuşacak sözüm değil eski cümleler nerde İki yeni yabancı arkadaş olur mu sence birbirine Beni senden azat et Ben de severim ola ki yerine Evli evine köylü köyüne Ne yanlamasına baksam olmaz seni gördüğüm yerde Konuşacak sözüm değil eski cümleler nerde İki yeni yabancı dost olur mu sence birbirine Beni senden azat et Ben de severim belki yerine Söz Müzik: Gökhan Itina Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Fazla değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi basit olmadı Öyle bir kırıldı oysa yüreğim onarılmıyor Kaldı ancak yaşanmışı sileli yürek affetmiyor Sen affet Beni bu aşktan azat et Ne yana baksam olmaz seni gördüğüm yerde Konuşacak sözüm değil eski cümleler nerde İki yeni tanıdık olmayan arkadaş olur mu sence birbirine Beni senden azat et Ben de severim şayet yerine Evli evine köylü köyüne Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki değil kalmadı Çok yok birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi basit olmadı Böylece bir kırıldı ancak yüreğim onarılmıyor Kaldı ancak yaşanmışı sileli kalp affetmiyor Sen affet Beni bu aşktan azat et Ne yanlamasına baksam olmaz seni gördüğüm yerde Konuşacak sözüm değil eski cümleler nerde İki yeni yabancı arkadaş olur mu sence birbirine Beni senden azat et Ben de severim ola ki yerine Evli evine köylü köyüne Ne yandan baksam olmaz seni gördüğüm yerde Konuşacak sözüm yok eski cümleler nerde İki yeni yabancı dost olur mu sence birbirine Beni senden azat et Ben de severim olur ya yerine Söz Müzik: Gökhan Özen