Gökhan Itina İkimizde Kaybettik ne süre yagmur yagsa daima seni hatırlarım istanbul aglıyor bak aglıyor umutlarım lakin yürekler taştan duvardı söylenmemiş cok söz vardı bu adamı ne sandın sen senin için ölürdüm ben bi savaş gibiydi yarı bi sevdadan daha artı şampiyon da olmadıki sonunda bi savaş gibiydi benzeri bi sevdadan daha artı ikimizde kaybettik sonunda ne zaman yüzüm gülse hep seni hatırlarım dagılır gülüşlerim dagılır umutlarım yürekler tastandı söylenmemiş cok söz vardı bu adamı ne sandın sen senin için ölürdüm ben bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla kazananda olmmadıki bak sonunda bi savaş gibiydi benzeri bi sevdadan daha artı ikimizde kaybettik bak sonunda bi masal gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla bi avuc gözyası bıraktın peşinde bi masal gibiydi yarı bi sevdadan daha pozitif mutlu sonla bitmedi bak sonunda
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.