Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gökhan Özen - İkimizde Kaybettik

Hoş geldin! uguroguz1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Gökhan Özen - İkimizde Kaybettik
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gökhan Itina İkimizde Kaybettik ne süre yagmur yagsa daima seni hatırlarım istanbul aglıyor bak aglıyor umutlarım lakin yürekler taştan duvardı söylenmemiş cok söz vardı bu adamı ne sandın sen senin için ölürdüm ben bi savaş gibiydi yarı bi sevdadan daha artı şampiyon da olmadıki sonunda bi savaş gibiydi benzeri bi sevdadan daha artı ikimizde kaybettik sonunda ne zaman yüzüm gülse hep seni hatırlarım dagılır gülüşlerim dagılır umutlarım yürekler tastandı söylenmemiş cok söz vardı bu adamı ne sandın sen senin için ölürdüm ben bi savaş gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla kazananda olmmadıki bak sonunda bi savaş gibiydi benzeri bi sevdadan daha artı ikimizde kaybettik bak sonunda bi masal gibiydi sanki bi sevdadan daha fazla bi avuc gözyası bıraktın peşinde bi masal gibiydi yarı bi sevdadan daha pozitif mutlu sonla bitmedi bak sonunda  

858,506Konular
982,854Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt