Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokhan Ozen - Kınalım

Gokhan Ozen - Kınalım
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Goz gormeyince gonul katlanır,
Ben sensizliğe neden katlanamıyorum?
Herşey yerinde kalbimden baska,
Kalbimi sana verdim alamıyorum…

Aah benim kınalım yureği yaralım
Kimlerle gululelim avunalım?
Olmaya sen karası bahtımın
Yeminler mi yeminler mi ediyorsun

Sen buna sevmek mi diyorsun?

Similar threads

2019 Gokhan Ozen Ozlenensin Gokhan Ozen Ozlenensin şarkı sozu Gokhan Ozen Ozlenensin 2019 Hatıranı bir gun olsun Sokup atmadım ben kalbimden Kimse bilmez Şu gulen yuzumde bir huzun saklı oda senden Tenimden başka bir ten bana dokunsa Kac yazar duygular buz tutar Sorgusuz sualsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
En Guzel Aşk Sozleri En Guzel Aşk Sozleri Kısa Duşlerini duşleyerek yaşamak, senden nefret ediyorum derken seni sevmek, var olmayan omrumun tamamını sana adamak, sonra goğsune yaslanıp seni duşlemek ve sevmek kalbinin sonunu bilmeden icine bakarak Ruyalara rest cektim uyumuyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
sitem mesajları arkadaşa Sitem Mesajları 2019 Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşce Vurulmak… Korkum Olum Değil; Senin Tarafından Unutulmak… Donmeyeceksin biliyorum, tutmayacaksın ellerimden opmeyeceksin dudaklarımdan sevmiceksin beni deli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt