Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gökhan Özen Ne Farkeder Şarkısının Sözleri

Gökhan Özen Ne Farkeder Şarkısının Sözleri
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gökhan Özen Ne Farkeder Şarkısının Sözleri 2019 gökhan özen ne farkeder şarkısı gökhan itina şarkıları ne farkeder şarkısının sözleri Sevgili melekler, Gökhan Özen'in son albümü Milyoner'de söz ve müziği kendisine ait olan parçalardan biri olan Benden Sorulur şarkısının arkasından bu sayfamızda da Ne Farkeder şarkısının sözlerini paylaşıyoruz 1549245543 1549245543 gokhanozennefarkedersarkisininsozleri20195c579c6ba284fgokhanozennefarkedersarkisininsozleri20195c579c6ba284fgokhanozennefarkedersarkisininsozleri20195c579c6ba284f Paylaşır mıydın tamda hemen Acımı benimle Hisseder miydin ta en uzak Tuzumu teninde Olamadık senle belirlenmiş buna çok üzülüyorum Olan olup bittiğinden beri Yok gülemiyorum İçi sensiz bir kalbi ben ne diye taşıyorum Şimdi ağlamak geldiyse içimden Ne farkeder ne farkeder Ağlamak güzeldir diyor bak Sezen Ağla kalbim şayet geçer Şu Anda gözyaşı dökmek geldiyse içimden Ne farkeder Ne farkeder Açtırmak biten en güzel yerinden Bu kahreder Bu kahreder Bunun adı kahpe alın yazısı Paylaşır mıydın tamda derhal Acımı benimle Hisseder miydin ta en uzaktan Tuzumu teninde Olamadık senle belirlenmiş buna çok üzülüyorum Olan olup bittiğinden beri Değil gülemiyorum İçi sensiz bir kalbi ben ne diye taşıyorum Şu Anda ağlamak geldiyse içimden Ne farkeder ne farkeder Gözyaşı Dökmek güzeldir diyor bak Sezen Ağla kalbim olur ya geçer Acilen ağlamak geldiyse içimden Ne farkeder ne farkeder Açtırmak biten en hoş yerinden Bu kahreder Bu kahreder Bunun adı kahpe kader Söz Müzik: Gökhan Özen  

858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt