Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokhan Ozen - Oldurur Sevdan

Gokhan Ozen - Oldurur Sevdan
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Delisin deli, boyle ayrilik olur mu
Delisin deli, can bedenden hic kovulur mu
Yaz baharin guz olunca,
Gonlune huznun dolunca
Sende bensiz el ocaginda anlayacaksin
Yaz baharin guz olunca
Gunlerin hesap sorunca
Sen de bensiz el ocaginda aglayacaksin

Hatiralar sayfa sayfa
Kalbimde sen parca parca
Bu gidisle en sonunda
Yasatmaz beni oldurur sevdan

Delisin deli, boyle ayrilik olur mu
Delisin deli, can bedenden hic kovulur mu
Yaz baharin guz olunca,
Gunlerin hesap sorunca
Sen de bensiz el ocaginda aglayacaksin

Hatiralar sayfa sayfa
Kalbimde sen parca parca
Bu gidisle en sonunda
Yasatmaz beni oldurur sevdan

Similar threads

Delisin, deli Boyle ayrılık olurmu Delisin, deli Can bedenden hic kovulur mu Yaz baharın guz olunca Gonlune huznun dolunca Sende bensiz el ocagında Anlayacaksın Yaz baharın guz olunca Gunlerin hesap sorunca Sende bensiz el ocagında Ağlayacaksın Hatıralar sayfa sayfa Kalbimde sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
233
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt