Gökhan Özen'in Kızı Ada Deren Dünyaya Geldi Gökhan Itina Baba Oldu Gökhan Özen'in Kızı Oldu Gökhan Özen 2010 yılında hayatını birleştirdiği CHP milletvekilinin kızı Selen Özen'den bir kızı dünyaya geldi Bebeklerinin adını Ada Deren koyan çift ilk resimlerini de twitter hesaplarından baylaştılarBir süre oynadığı dizide babalık heyecanını yaşayan Gökhan Itina hemen aslında baba oldugokhanozeninkiziadaderendunyayageldi5c4e4a833d209pngalt Bizlerde bebeğe hoşgeldin diyoruz ve resimlerini buradan payşalıyoruz 1548634751 1548634751 gokhanozeninkiziadaderendunyayageldi5c4e4a83415d5gokhanozeninkiziadaderendunyayageldi5c4e4a83415d5 gokhanozeninkiziadaderendunyayageldi5c4e4a83415d5 1548634751 1548634751 gokhanozeninkiziadaderendunyayageldi5c4e4a83b6c7cgokhanozeninkiziadaderendunyayageldi5c4e4a83b6c7c gokhanozeninkiziadaderendunyayageldi5c4e4a83b6c7c Gökhan Özen Baba Oldu Ünlü sanatçı Gökhan Özen baba oldu, büyük merakla beklenen bebeği Ada Deren'in fotoğraflarını da derhal paylaştı Temmuz 2010 tarihinde hayatlarını birleştiren ünlü ressam Gökhan Itina ve CHP İstanbul milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen Itina, ilk bebekleri Ada Dereni kucaklarına almanın heyecanını yaşıyor Memorial Şişli Hastanesi'nde Prof Dr Semra Kahraman'ın gerçekleştirdiği sezaryen doğum ameliyatı ile dünyaya gelen AdaBebek, 48 cm ve 3040 gr ağırlığında 2 gece hastanede kalan Selen Özen bugün taburcu oluyor Meşhur çift büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederken, Genç baba Gökhan Itina, Allah'ıma binlerce kere şükrediyorum oysa; bana bu hoş duyguyu yaşattı Adabugüne kadar bana verilmiş en büyük armağan Ona büyük bir aşkla bakıyorum fakat; zaten Adareel bir aşk çocuğudiyerek duygularını dile getirdi Adabebeğe yoğun alaka gösteren Gökhan Özen fanları ise sanatçının @gokhanozen4real isimli Twitter hesabına En yakışıklı baba yorumuile binlerce sevgi mesajı yolladılar Gökhan Özen ise bebeğinin ilk fotoğraflarını önce fanları ile Twitter hesabından paylaştı AdaBebek, birincil torun olarak SevigenÖzen ailelerinde de büyük bir sevgi ve coşku ile karşılandı id