Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gökhan özen'le keyifli sohbet: Aşk istiyorum

Gökhan özen'le keyifli sohbet: Aşk istiyorum
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gökhan özen'le neşe saçan sohbet: Aşk istiyorum gökhan özenle sohbet HEYGİRL DERGİSİNE KONUŞAN GÖKHAN ITINA, ORGANİK YİYECEKLERLE AŞK ARASINDA BİR BAĞLANTI OLDUĞUNA İNANIYOR Kendini sağlıklı yaşama adadığını, hayatta katiyen 'hayır' diyemeyeceği şeyin ise meyve olduğunu belirten genç şarkıcı, 'Günün her saati meyve yiyebilirimEn ağır protokolde bile önümdeki meyve tabağını silip süpürürüm Organik yiyeceklerden aşka geçiyorum' Gökhan Itina, aşkın bir bilinçsizlik hali olduğunu düşünse de, onun her halini seviyor Genç şarkıcı, Heygirl dergisine verdiği röportajda da maksi single’ındaki gibi 'Bize aşk gerekli' dedi Bu yıl ülkemize Metallica, Lenny Kravitz, Björk gibi dünyaca ünlü sanatkâr ve gruplar geldi Sizin dünya genelinde takip ettiğiniz müzisyenler var mı? Lenny Kravitz’i fazla severim Dörtbeş senedir özellikle alaka duyuyorum ve beğenerek dinliyorum Yeni isimlerden de Ashlee Simpson ve Avril Lavigne’i fazla başarılı buluyorum Yani bir popçu olarak rock da dinliyorsunuz Dinliyorum tabii fakat! Bir De fazla da severek Tanıdık Olmayan rock gruplarını da peşine düşüp takip ediyorum Örneğin, Maroon 5’ı acayip seviyorum Rihanna ile düet yaptı onlar, beğendiniz mi? Evet Rihanna orada biraz figüran gibi kaldı bana tarafından Çünkü grubun vokali Adam Levine mükemmel Diğer elemanlar da çok iyi müzisyenler Türkiye’deki rock grupları hakkında neler düşünüyorsunuz? id Birçoğunu başarılı buluyorum Mor ve Ötesi’ni beğenerek dinliyorum Onun haricen Badem’i beğeniyorum, hoş parçaları var Gripin’in yaptığı müziği de beğeniyorum En son hangi konsere gittiniz? Lenny Kravitz’e Muhteşemdi Bu aralar sporla aranız nasıl? Spor hayatıma belirli anlarda girip meydana çıkan bir şey olmaktan çıktı artık Eskiden öyleydi, lakin şu lahza hayatımın bir parçası Evvelden spor salonuna yazılır, birkaç ay gider ve sonra üşenip bırakırdım Tembellik bizim biraz kanımızda var galiba Bunu 20’li yaşlarda aştım ve sporu öyle bir benimsedim fakat, derhal bırakamıyorum! Bütün gençlere de aynısını yapmalarını tavsiye ediyorum Çünkü genç yaşta sporla ilgilenmek onlara ilerleyen yıllarda afiyet anlamında fazla şey kazandıracaktır En önemlisi kuvvetli bir kas ve kemik yapısına sahip olurlar Belli bir yaştan sonradan insanın bilinci oturuyor O yaştan sonradan neyin doğru, neyin hatalı olduğunu daha iyi bildiğiniz için spora zaten başlıyorsunuz Lakin gelişim aşamasındayken açılmak fazla önemli bence Hangi sporları, ne sıklıkla yapıyorsunuz? Her gün spor yapıyorum bir defa Hiçbir şey yapamazsam, 45 kilometre yürüyorum Fitness ve squash yapıyorum Yüzmeyi ve koşmayı çok seviyorum Bazen Maslak’ta koşuyorum Masa tenisi de oynuyordum, lakin bu aralar belimdeki rahatsızlık yüzünden oynayamıyorum Peki, bayağı bir gününüz nasıl geçiyor? Kalkar kalkmaz önce bahçemi sularım Bahçıvan şapkamı, bermuda şortumu, terliklerimi giyer ve 45 dakika boyunca bahçemdeki çimenlerle ve çiçeklerle ilgilenirim Sonradan günlük sporumu yaparım Gazetelerimi okur, kahvaltı yaparım Eğer vaktim kalırsa da mutlaka kitap okurum Gazetede en çok hangi haberleri okuyorsunuz? Spor ve ekonomi haberlerini 'Ülke ne yapıyor, nereye gidiyoruz' gibi önemli havadisleri takip ediyorum Magazini öyle fazla titiz okumam, resimlere bakarım yalnızca Sabahleyin kalkıp gazeteyi eline aldığınızda, kendinizle ilgili bir haber görüp 'Yok artık, daha da neler' dediğiniz oluyor mu? Jetski macerasında olmuştur mutlaka Son zamanlarda olmadı Basından arkadaşlar sağ olsunlar, son birkaç senedir iyi davranıyorlar bana Aramızda güzel bir senet oluştu sanıyorum Evet, son dönemde sizinle ilgili hiç magazin haberi görmüyoruz Bu işe başladığım dönemlerde olur ya kendimi doğru ifade edemediğim için, ola ki de aleyhinde tarafın iyi niyetli olmayan yaklaşımları yüzünden bu stil haberlere maruz kaldım ve canımın fazla sıkıldığı anlar oldu Milyonlarca insanın benim hakkımda yanlış düşüncelere kapılmasından korktum Lakin bunlar zamanla yaptığım şarkılarla ve insanların beni daha yakından tanımasıyla aşıldı diye düşünüyorum Neyse ki şu an sorun yok Yalnızca şarkı söyleyen, yazan bir adam yok, aynı zamanda düşünen bir insan da olduğumu gösterdim Artık kendimi daha dürüst açıklama edebiliyorum Bu azıcık da yaşla ilgili sanırım Çünkü yaş ilerledikçe birazcık yavaşlıyor, dinginleşiyor insan Peki, Gökhan Özen’in hayatta asla ’hayır’ diyemeyeceği şeyler nelerdir? Meyve! (Gülüyor) Kahvaltıda, akşam yatmadan önce, öğle, akşamüzeri, günün her saati meyve yiyebilirim En ağır protokolde bile önümdeki meyve tabağını silip süpürürüm Siz de organik yiyeceklere mi merak sardınız bu aralar? Değil, böylece bir merakım yok Organik yiyeceklerden aşka geçiyorum o süre 'Bize Aşk Lazım' diyorsunuz ya, bize aşkı tek bir cümleyle anlatır mısınız? Aşk, bütün bir bilinçsizlik hali Farkındalık olmadan geçen, gerçek dışı bir işlem kendimce Çünkü karşındakine böylece bağlanıyorsun ama, hiçbir şeyi ayrım etmiyorsun, gözün adeta kör oluyor Fakat fazla da hoş bir duygu, insana her şeyi yaptırabilir çünkü Sizi canlı tutar Kaybetme korkusu, sevme, kıskanma Tüm bunlar, fazla insani duygular Aşk bunları bize yaşatıyor, o yüzden aşk lüzumlu zaten Peki, siz nasıl anlıyorsunuz aşık olduğunuzu? O anda anlıyorsun zaten Birincil görüşte anlamazsan, o aşk değil bence Hiç tanımadığınız birine yalnızca görüntüsünü beğendiğiniz için aniden aşık olursunuz yani Tabii ki! Olur Ya o an ona ’aşk’ diyemeyiz ama mutlaka bir his oluşur Hissedersin, fazla olumlu bir elektrik oluşur 'Ne dek hoş bir kız' demeye başladığın an, zaten yola çıkmışsın demektir Sonradan kız konuşmaya başlıyor ve sesi çok çirkin diyelim O başka bir şey Ağzından sözcükler çıktığı anda, tüm sicilini yıkan kızlar da olabilir natürel Erkekler için de geçerli bu Bir kadın, bir erkeği beğenir, adam fazla tatlıdır ama konuşmaya başladığı anda durum biter Maalesef böyle kazalarla da karşılaşabiliyoruz Sizce kırık bir kalbi tamir etmenin en iyi yolu nedir? Kendi kalbini mi, yoksa kırdığın birinin kalbini mi? Kendi kalbinizi Soruyu böyle anladığınıza tarafından fazla yürek kırıyor olmalısınız Yok canım, yapar mıyım hiç! Kendimce kırık kalbin en iyi ilacı tatildir Aşk acısı çekiyorsanız, hemencecik tatile çıkın Ben o kadar yapıyorum, natürel vaktim varsa gecce 1548143 1548143 gokhanozenlekeyiflisohbetaskistiyorum5c4de29375b61gokhanozenlekeyiflisohbetaskistiyorum5c4de29375b61 http:img77imageshackusimg77125941301373by9  

858,496Konular
982,159Mesajlar
30,101Kullanıcılar
omerdemir1Son üye
Üst Alt