Gökhan Tepecik yeni albümü Aşk Sahnede gökhan yığın yeni albüm şarkıları gökhan yığın son albüm son şarkıları gökhan tepe, yeni albümü, 2011 albümü, yeni şarkıları, aşk sahnede, şarkısı haberleri burada arkadaşlar 1548663549 1548663549 gokhantepeyenialbumuasksahnede5c4ebb022bed0gokhantepeyenialbumuasksahnede5c4ebb022bed0 gokhantepeyenialbumuasksahnede5c4ebb022bed0 Senelerdir gürültüsüz ağırbaşlı ve sakin olan Gökhan Yığın, sessizliğini de sakinliğinide 'aşk Sahnede' adlı albümü ile bozdu Melek'lerim Gökhan Yığın, kariyerinin 15’inci yılında altıncı albümü “Aşk Sahnede ile dinleyicilerinin karşısına çıktı Kendisine hayal kırıklığı yaşatan birincil müzik şirketiyle bağlarını tamamen koparan şarkıcı, artık yoluna emin adımlarla ilerlediğini söylüyor Slow şarkılarınız fazla seviliyor ama siz albümlerinizin çıkış parçalarını her zaman tempolu olanlardan seçiyorsunuz Bunun özel bir nedeni var mı? Slow şarkıların sesime çok yakıştığının farkındayım Keza hissi bir üretim var diğer taraftan biz hissi bir milletiz, slow şarkıların sevilmesinin en büyük nedeni bu Lakin beni peşine düşüp takip eden çok önemli bir genç kitle var ve onlar çabuk, tempolu şarkıları seviyorlar Konserlerde de eğlenmek istiyorlar Bütün albümlerinizin çıkış parçaları size aitti, bu sefer de durum değişmedi “Kırmızı Halı, size ait bir alıştırma Evet, her zaman öyle oldu Bu biraz “Sevabı benim, günahı benim durumu Bu albümde yine Erhan Bayrak’la çalıştınız Bir Takım popçular her dönem yükselen isimlere kayar, siz ise uzun süredir Erhan Bey’le birliktesiniz Erhan işini seven ve yaptığı işte de başarılı olan bir arkadaşım 2006 yılında “Yürü Yüreğim albümünde tanışmıştık Beşaltı sene baştan başa birlikte fazla hoş çalışmalara imza attık Erhan’la tencere kapak gibiyiz Birbirimizi çok iyi anlıyoruz Natürel beni fazla şaşırttığı zamanlar da oluyor O birçok kişiyle çalışıyor, buna karşın basmakalıp işler yapmıyoruz İkimiz de pop müzikte elini taşın altına koyan insanlarız BAZEN UÇUYORUZ AMA DAHA SONRA “BU ŞARKI HALKIMIZA TERS DİYORUZ Yurtdışındaki işleri yakından takip ediyorsunuz ama yine de şarkılarınız bütün Avrupai olamıyor benzeri Erhan’la birlikte çalışırken bazen uçuyoruz, şarkılarımız yurtdışındaki işlere benziyor Ama daha sonra düşününce “Bu şarkı bizim halkımıza biraz ters olabilir diyoruz ve sonunda ortak noktada buluşuyoruz İbrahim Tatlıses’in vurulmasının arkasında “İbo Gösteria çıktınız ve o programda gördük ki türkü yorumlamakta da başarılısınız Ben konservatuvar mezunuyum Ayrıca Türk müziği, keza sanat müziği hem de batı müziği eğitimi aldım Peki bu kadar eğitimin üzerine bir türkü veya sanat müziği albümü yapmayı düşünmüyor musunuz? Önceki sene “Şükrü Tunar Eserleri albümünde “Söyleyemem Derdimiyi seslendirmiştim Eğitimini aldığım için borcum var zaten Ben de fazla seviyorum seslendirmeyi id BUNALIMLI DÖNEMLERİMDE SAÇMALAYABİLİRDİM 15 yıldır müzik dünyasındasınız Hiç keşkeleriniz, pişmanlıklarınız var mı? Ben bir yönetim sorunu yaşadım Birincil firmam, ‘Gökhan Tepecik projesi’ni benim istediğim gibi destekleyemedi maalesef 2006 yılına değin bu sorunla çaba ettim Ben elimden geleni yaptım lakin desteklenmeyince ortaya öyle şaşaalı şeyler çıkmadı 2006’da ise “Yürü Yüreğim albümüyle birlikte projeyi kendim devraldığım, kurallarımı ve kararlarımı uygulamaya geçirdiğim bir süreç başladı Neler yaşadınız 2006’dan önceki süreçte? O dönem beni pek yordu ki, varsayım bile edemezsin İyi bir çıkış yapmışsın lakin devamını getirememişsin Yalnız kaldığın dönemlerde bunalıma giriyorsun Ben diğer bir grubun içerisinde yer alabilirdim hemen, farklı bir yerde olabilirdim Çok hoş projeler yapabilirdik vaktinde fakat iki tarafın da birbirini anlayamamasından nedeniyle böyle oldu Natürel “Onlar bana hatalı davrandı diye bir şey yok, biz yanlış başladık İyi niyetle başladık, buna karşın yaşadığımız yönetim sorunu 10 yılıma mâl oldu Bedensel açıdan da fena zamanlar geçirdim yine de o 10 yılı kayıp değil, tecrübe olarak görüyorum Çünkü piyasaya girdiğimde 18 yaşındaydım Bunalımlı dönemlerimde magazine başvurup saçmalayabilirdim Yapmadım 10 sene baştan başa bekleyip, Allah’ıma dua ettim BEN DE BİR DIYET ÖDEDİM Hiç sizi yönlendiren, size yol gösteren biri olmadı mı çevrenizde? Olmaz mı! “Falancaya salla, filancaya salla, ünlü bir isimle yemek yemek ye diyenler vardı Yapamadım, o basitliği kendime yetiremedim İyi ama de yapmamışım O gün bana “Magazin yap diyenler, bugün “Helal olsun diyorlar Sadece sizin kişiliğinizden mi kaynaklandı bu söylev? Arkanızda ailenizin desteği de var mıydı? Sağ olsunlar, desteklerini hiç esirgemediler “Bu işleri yapma Biz sana inanıyoruz Aç değilsin, açıkta değilsin dediler Niçin plak şirketinizden ayrılmadınız? Ele Vermek istemiyorlardı fakat desteklemiyorlardı da Albümüm hazırken bir yıl bekletildim örneğin Sonunda zarar görerek ayrıldım Gülerek ayrılmadım yani Ben de bir perhiz ödedim Yaşadıklarımı ilk olarak bu değin açıkça anlatıyorum Ödediğiniz diyet neydi? Şarkılarım bende kaldı lakin üzülerek ayrıldım, bu kadarını söyleyebilirim Üzülen ve kırılan taraf yalnızca bendim, onlar gayet mutlulardı Besbelli büyük bir adaletsizlik vardı MAÇTA DA BAĞIRIRIM KÜFÜR DE EDERİM Böyle daima mülayim, hep efendi biri midir Gökhan Yığın? Benim misal elde etmek gibi bir derdim var Bize her zaman saygılı olmamız öğretildi Özelimizde normaliz Üzersem, hatalıysam özür dilerim Maça gidip bağırırım, hiç yakışmasa da ağzımdan küfür çıkabilir, bir film izlerken ağlayabilirim Nasıl oturup kalkmam gerektiğini, nasıl davranmam gerektiğini bilirim Lakin özelimde olağan biriyimdir Biz de sizi efendi biri zannediyoruz Soran olmadı ancak! BEN DALKAVUKLUK YAPAMAM Günümüz pop müzik sanatçılarından beklenen; fırlama olmaları, şarkılarının esprili sözlere sahip olması 1996 yılından bu yandan piyasadayım, ben başladığımda böyle bir beklenti yoktu Ben o kuşaktan geldiğim için bu tür beklentilere yanıt veremem Keyifli ve esprili olmama rağmen dalkavukluk yapamam Bu da yapımla alakalı bir şart TEMPOLU ŞARKILARI SEVİYORUM Size “Gecelerde görünmüyorsunuz diyen fazla oluyor mu? Gittiğim yerlerde kimseyle karşılaşmıyorum fakat! Ben dıptıs dıptıs müziği sevmiyorum Fasıla, balık yemeye giderim Büyük konserlere giderim Jamiroquai’i bekliyorum örneğin şimdi Kız arkadaşımla çıkıyoruz diye haber vermiyoruz lakin muhabirler gelip çekerlerse de konuşuruz tabii Jamiroquai haricen kimleri dinliyorsunuz? Ben Michael Jackson ile büyüyüp Jamiroquai ile tanıştım Usher, Justin Timberlake gibi gösterişli vokalleri seviyorum Beyonce gibi bayan vokalleri de seviyorum üstelik çabuk şarkıları fazla seviyorum, 50 yaşında da süratli, tempolu şarkılar yaparım