Gökhan Türkmen BİR Hikaye Şarkısının Sözleri gökhan türkmen Gökhan Türkmen, bİR hikaye, şarkısının sözleri, şarkı sözleri, resimleri aradığınız herşey burda mleklerim 1549252576 1549252576 gokhanturkmenbiroykusarkisininsozleri5c57b7e43d957gokhanturkmenbiroykusarkisininsozleri5c57b7e43d957gokhanturkmenbiroykusarkisininsozleri5c57b7e43d957 Gökhan Türkmen' i resimlerini görmeden şarkılarının sözleriyle sevdim bir aşk bir hüzün bu dek güzel yazılır ve yorumlanır ancakişte o güzel şarkılarından Bir Hikayenün sözleri Sizler için meleklerim BİR HIKAYE Albu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa kuvvet mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu zaman, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus dürüst yalan ne farkeder Bak bir aşk başlamadan böyle biter, Kime Kime kalır aşk? Ver geri seni sevdiğimi Bakma git, daha ne söylemeli Mahrum bundan böyle bende ne acı, bitti Yitti, yetti o günler, bana yetti Çok, çok da mutlu etti Birdi, bende yerin ah Tekti Bir çocuk bende tükendi! Yeterseslenmek yetmez oysa bazen! Ah içimde bir öykü ağıtlarla biter Güler yüzüme taptığım bir sen Ah içimdeki türkü dudaktan kalbe düşer Düşer de hani bir gün olur da, Ölüm Meleği bana güler Bir yerde hani bir gün olur da, Azrail bana güler