Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokhan Turkmen Korebe Şarkısı

Gokhan Turkmen Korebe Şarkısı
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gokhan Turkmen Korebe Şarkı sozu

yaşamadım mı sandın
yapamaz mıyım sandın
kara kutu bende
iniş izni kulede
ucuk kacık başka bir tene
ucu acık gunlere
kafam rahat şimdi
sana gore kime ne
bana gore pek de haylaz
kafam iyi sanane
artık olmaz
sozumun de eriyim
bak ben de boyleyim
deli dolu biriyim
işte bu aşkı cambaz
kacamadım mı sandın
kacamaz mıyım sandın
kara kutu bende
iniş izni gecede
acık sacık başka bir tene
yaptım inan her şeye
icim rahat şimdi
sana gore hadi be
bana gore pek de koymaz
kafam iyi sanane
hain olma
sozumun de eriyim
bak ben de boyleyim
deli dolu biriyim
işte bu aşkı cambaz
ben de duştum
pek rukuşum
senle doğup nasıl da sensiz olmuştum
şimdi bilgisitenlarcom anla
bak zamanla doğduğun yer kul aslında
sana gore korebe
bana gore aşkı derya
ne kadar da acemi
ama şimdi
sozumun de eriyim
bak ben de boyleyim
deli dolu biriyim
işte bu aşkı komedi

Similar threads

Gokhan Turkmen Bir Oyku şarkısı Bir Oyku gokhan Turkmen Gokhan Turkmen Bir oyku sozleri Gokhan Turkmen Bir Oyku şarkı sozu Cok cok beğendiğim bir şarkı Sonunda Gokhan buna da klip cekti, gercekten cok guzel olmuş (: imagesgokhanturkmenbiroykusarkisisozu5adab5ce0217e Al bu sana ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Gokhan Turkmen Yaprak Dokumu Şarkı Sozu ah o ekim bizde hic tutmaz mı gozlerin yaşı nadasta kurumaz mı bir babam ki yaprak yaprak dokulen dalların eğilir de kendini vurmaz mı dokunsam sana sen gibi kokar mıyım gunaha senin gibi bakar mıyım sonbahar tane tane dokulur senin gibi sağlam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Gokhan Turkmen Bir Oyku Şarkı Sozu Ah bu sana ilk olmuşken ne acı ki son şarkım bu cok mu kolaydı yoksa zor mu sisli aşk mı tutku mu oldu hani olmazdı sondu sende gitmek yoktu doldu sure bize bile coktu bir hayaldi yok oldu sus doğru yalan ne farkeder bak bir aşk başlamadan boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Gokhan Turkmen Yonca Karadağ Ruya Gokhan Turkmen & Yonca Karadağ Ruya Şarkı Sozleri Her adım Anladım seni bana bağladı Adı mutluluktu Ağladım Nerdesin bitmesin Buraya kadarmış sevgilim Elveda diyen sen misin Gitme dur sakın Acıyor icim sensiz Gitme sevgilim Mutlu olsan da bensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Gokhan Turkmen Ruya şarkı sozu her adım anladım seni bana bağladı adı mutluluktu ağladım nerdesin bitmesin buraya kadarmış sevgilim elveda diyen sen misin gitme dur sakın acıyor icim sensiz gitme sevgilim mutlu olsan da bensiz belki ben de hata yaptım seni sevdim tek bir an pişman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt