Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gökhan Türkmen - Olmalı - AKOR (versiyon 1)

Gökhan Türkmen - Olmalı - AKOR (versiyon 1)
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gökhan Türkmen Olmalı AKOR (versiyon 1) gökhan türkmen beni hile akor C G Yaşamın bir anlamı olmalı ) F G ) Senden başka benden diğer ) F Dm Em ) Bana görünmeli sende olmalı ) C G ) 2 X Sevginin bir anlamı olmalı ) F G ) Söylenen sözlerden bambaşka ) F Dm Em ) Bana görünmeli sende olmalı ) F Beni aldatma Beni söyletme ) G F Em ) Yalanları düşündürür gözlerin ) F ) NAkarat Böyle şeyler her zaman olmaz oysa ) G F Em ) Fırtınalar hava sakinken kopmalı ) C G Hüznümün bir anlamı olmalı ) F G ) Yaşanan şeylerden ayrı ) F Dm Em ) Sana görünmeli bende olmalı ) C G ) Sevgi çaresizlikten doğmaz ) 2 x F G ) Adı o süre sevgi olmaz ) F Dm Em ) Birey kendine birazcık dışarıdan bakmalı ) F Beni hile Beni söyletme G F Em Yalanları düşündürür gözlerin F NAkarat Böyle şeyler hep olmaz fakat G F Em Fırtınalar hava sakinken kopmalı G Dm F Olmalı olmalı olmalı olmalı ) G F Em ) 3 x Yaşamın bir anlamı olmalı ) (hüznümün) (sevgimin)  

858,497Konular
981,925Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt