Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gökhan Türkmen - Sevdam - AKOR (versiyon 1)

Gökhan Türkmen - Sevdam - AKOR (versiyon 1)
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gökhan Türkmen Sevdam AKOR (versiyon 1) sevdam akor gökhan türkmen sevdam tab gökhan türkmen sar beni başkasına yasakla tab sar beni başkasına yasakla akor Am Em Am Em G Dm G Dm F Em x2 Em Am Em Bak, bak şu dünyaya insanlara Em Am Em Neden, neden diye sorma öyle bakma G F Dm Sarıl bana, neden giden dönmüyor Em sen de vurma F Dm Niçin giden dönmüyor sen de vurma Em F sen de vurma Dm Em Darılma Am Em Bu acılar vursa da Am Em Bitmez hüzünler acıtsa da Am Em Bu acılar vursa da Am Em Bitmez hüzünler acıtsa da Am Em Sar beni başkasına yasakla G F Al beni sevdam kucakla Dm Bir Daha gelsem şu dünyaya G F Dm Em Yeniden seni severdim bu aşkla Am Em Am Em G Dm G Dm F Em x2 Am Em Bu acılar vursa da Am Em Bitmez hüzünler acıtsa da Am Em Bu acılar vursa da Am Em Bitmez hüzünler acıtsa da Am Em Sar beni başkasına yasakla G F Al beni sevdam kucakla Dm Bir Daha gelsem şu dünyaya G F Dm Em Yeniden seni severdim bu aşkla  

858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt