Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gokhan Turkmen Susma Veda Ederken Sozleri

Gokhan Turkmen Susma Veda Ederken Sozleri
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gokhan Turkmen Susma Veda Ederken şarkısı sozu

Gokhan Turkmen Susma Veda Ederken şarkı sozleri

Anladım gidiyorsun daha oncekiler gibi
Hic olmazsa son bir defa op
Bu kadar zor mu seni sevdim bir zamanlar demek
Oyle zor ki yeniden sevmek

Yalnızlık eski bir ezber
Ayrılık alışkanlık
Sensizlik bana dost bana eş
Bu kadar mağrur olma
İnan sen olmasan bile
Hayat devam eder, doğar guneş

Susma veda ederken
Biraz gul, bir şey soyle giderken
Gitme, hemen gitme kal
Biraz dur, daha erken

Similar threads

Gokhan Turkmen Susma Veda Ederken Sozleri Gokhan Turkmen Susma Veda Ederken şarkısının sozu Anladım gidiyorsun daha oncekiler gibi Hic olmazsa son bir defa op Bu kadar zor mu seni sevdim bir zamanlar demek Oyle zor ki yeniden sevmek Yalnızlık eski bir ezber Ayrılık alışkanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Gokhan Turkmen Susma Şarkı Sozleri Gokhan Turkmen Susma şarkısı sozu Anladım gidiyorsun daha oncekiler gibi Hic olmazsa son bir defa op Bu kadar zor mu seni sevdim bir zamanlar demek Oyle zor ki yeniden sevmek Yalnızlık eski bir ezber Ayrılık alışkanlık Sensizlik bana dost bana eş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Gokhan Turkmen Yonca Karadağ Ruya Gokhan Turkmen & Yonca Karadağ Ruya Şarkı Sozleri Her adım Anladım seni bana bağladı Adı mutluluktu Ağladım Nerdesin bitmesin Buraya kadarmış sevgilim Elveda diyen sen misin Gitme dur sakın Acıyor icim sensiz Gitme sevgilim Mutlu olsan da bensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısı sozu Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısının sozleri Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuşum, kalbim senin hediyen Bir kalır diğeri gidermiş o benim, benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Gokhan Turkmen Bitmesin şarkı sozu Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısının sozleri Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuşum, kalbim senin hediyen Biri kalır diğeri gidermiş o biri benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt