Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gokhan Turkmen Yaprak Dokumu Şarkısı

Gokhan Turkmen Yaprak Dokumu Şarkısı
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gokhan Turkmen Yaprak Dokumu Şarkı Sozu

ah o ekim bizde hic tutmaz mı
gozlerin yaşı nadasta kurumaz mı
bir babam ki yaprak yaprak dokulen
dalların eğilir de kendini vurmaz mı
dokunsam sana sen gibi kokar mıyım
gunaha senin gibi bakar mıyım
sonbahar tane tane dokulur
senin gibi sağlam ayağa kalkar mıyım
ah babam bilgisitenlarcom can babam
bu dert yok babam
bize değen seni yakar
seni yakan bizde soner
boynunu bukme babam

Similar threads

Gokhan Turkmen Korebe Şarkı sozu yaşamadım mı sandın yapamaz mıyım sandın kara kutu bende iniş izni kulede ucuk kacık başka bir tene ucu acık gunlere kafam rahat şimdi sana gore kime ne bana gore pek de haylaz kafam iyi sanane artık olmaz sozumun de eriyim bak ben de boyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Gokhan Turkmen Bir Oyku Şarkı Sozu Ah bu sana ilk olmuşken ne acı ki son şarkım bu cok mu kolaydı yoksa zor mu sisli aşk mı tutku mu oldu hani olmazdı sondu sende gitmek yoktu doldu sure bize bile coktu bir hayaldi yok oldu sus doğru yalan ne farkeder bak bir aşk başlamadan boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Gokhan Turkmen Ağır Ağır Şarkı sozu Tamam mı bitti işte İcin rahat mı bu muydu istediğin yar bensiz hayat mı Kabullendim git artık Pişmansan gitme lutfen Sensiz de yaşansa da soyleme istemem bırak tutsun aşk yine sımsıkı ellerinden gideceksen de sus sen ama susmayacağım ben ağır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Gokhan Turkmen Biraz Ayrılık şarkı sozu Sana guneş hep arkandan vurmuş golgen hep onde geceler zaten kara yuzunu gormek guneşe bakmak gibi zaten ne zaman istesem sen yakıyorsun elim hep dudağında durmuş sessiz bir ifade geceler hep suskun aynaya bakmak gibi senle konuşmak ne zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Türk Malı Replikleri ,Abiye Kuzu Sözleri, Erman Kuzu Sözleri, Türkmalı Gülünç Sözleri,Abiye Kuzu replikleri ,Erman Kuzu replikleri Türk Malı dizisi Yeni Replikler Seval, Abiye Kuzu'ya, işten atıldığı yalanını ve bu sebeple biraz yalnız kalmak istediğini söyler İşte abiye Kuzu'nun avunma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt