Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gokhan Turkmen Yudum Yudum Şarkı Sozu

Gokhan Turkmen Yudum Yudum Şarkı Sozu
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gokhan Turkmen Yudum Yudum şarkı sozleri

Gokhan Turkmen Yudum Yudum şarkısı sozu

Bir avuc su serpip tenine icsem seni yudum yudum
Kirpiğinin tek bir teline yine ve yeniden aşık olurum
Sana bıraktım oyuncaklarımı
Dışarı attım hep susacaklarımı
Bir daha sevsem yalan yalan yalan
Durmaz gider aklım sende kalan
Yalan yalan yalan
Kimseye seni anlatamam
Şimdi senden uzakta durmak mı gerekir
Adımlarım kaldırımda birikir
Guneş yakar
Saclarına bakıp kurar kalbimde sesini işitir

Dikilirken gozumun onunde aksam sana oluk oluk
Yeşil bakan gozlerinde biz yine cocuk mu olduk
Sana bıraktım oyuncaklarımı
Dışarı attım hep susacaklarımı
Bir daha sevsem yalan yalan yalan
Durmaz gider aklım sende kalan
Yalan yalan yalan
Kimseye seni anlatamam
Şimdi senden uzakta durmak mı gerekir
Adımlarım kaldırımda birikir
Guneş yakar
Saclarına bakıp kurar kalbimde sesini işitir

Similar threads

Gokhan Turkmen Bir Oyku şarkısı Bir Oyku gokhan Turkmen Gokhan Turkmen Bir oyku sozleri Gokhan Turkmen Bir Oyku şarkı sozu Cok cok beğendiğim bir şarkı Sonunda Gokhan buna da klip cekti, gercekten cok guzel olmuş (: imagesgokhanturkmenbiroykusarkisisozu5adab5ce0217e Al bu sana ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Gokhan Turkmen Bir Oyku Şarkı Sozu Ah bu sana ilk olmuşken ne acı ki son şarkım bu cok mu kolaydı yoksa zor mu sisli aşk mı tutku mu oldu hani olmazdı sondu sende gitmek yoktu doldu sure bize bile coktu bir hayaldi yok oldu sus doğru yalan ne farkeder bak bir aşk başlamadan boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Gokhan Turkmen Aşk Lazım şarkı sozleri Gokhan Turkmen Aşk Lazım şarkısı sozu Tenimden gozlerimden sokup almak kolay mı yureğimden; Bir resim kalır bugun, yeni doğan guneş gibi gokyuzunden Dilim varmaz, kalır durmaz, sonu gormek kolay mı gun gecmeden Duvarlardan, koşmalardan, sıkıldım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Gokhan Turkmen Aşk Lazım şarkısı sozu Gokhan Turkmen Aşk Lazım şarkısının sozleri Tenimden gozlerimden sokup almak kolay mı yureğimden; Bir resim kalır bugun, yeni doğan guneş gibi gokyuzunden Dilim varmaz, kalır durmaz, sonu gormek kolay mı gun gecmeden Duvarlardan, koşmalardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Gokhan Turkmen Bitmesin şarkı sozleri Gokhan Turkmen Bitmesin şarkısı sozu Beni sana bağlayan tek soz seviyorum demen Onca laftan sonra bitti deyip cekip gitmen Derdin efendisi olmuş kalbim, bu senin hediyen Biri kalır diğeri gidermiş o biri benmişim meğer Aşk seni bana yazmışsa niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt