gokhan yavuz hainler günü hainler günü Sevmek kimine kadar ölmek aramak Vefat Etmek kimine kadar sevmek Lakin asıl hakiki Ölümüne sevenler asla ölmezler Yalnız sen değildin en hain sendin Kaderim ya ben her zaman hainleri sevdim Al işte hepsini buraya serdim Söylesene hangi kurşun senindi Kalbimi ateş ateş yakanmı Hala yarasından kanlar akıcı mı Biraz önce şu sırtımdan çıkanmı Söylesene hangi kurşun senindi Bir sende gelmedim ben bu ışık halkası Şu alçak aşkların tümü benimdi Tanıyıpta bulamadınmı hala Söylesene hangi kurşun senindi Ne kurşunlar çıktı bilsen bu tenden Ne aldınsa helali hoş olsun benden Yazıktır davacı olursam senden Söylesene hangi kurşun senindi Gün be gün öldürüp diriltenmi Düşünce alıp çıldırtıpta delirtenmi Al bundan böyle şu canımı dedirtenmi Söylesene hangi kurşun senindi Sen benim en beter halimsin bundan böyle Nasıl olsa gözümde hainsin artık Gördüğüm en büyük zalimsin bundan böyle Söylesene hangi kurşun senindi ara sıra çıkartıpta bakarsın olur ya boynuna belki kolye yaparsın Hainler gününde onu takarsın Söylesene hangi kurşun senindi