Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gökkuşağı Renkleri..Demişki..

Gökkuşağı Renkleri..Demişki..

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
G Ö K K U Ş A Ğ I

Dünyanın bütün renkleri bir gün bir araya toplanmışlar ve hangi rengin en önemli en özel olduğunu tartışmaya başlamışlar :

YEŞİL demiş ama:

Şüphesiz en önemli renk benimben hayatın ve umudun rengiyimçimenler,ağaçlar,yapraklar için seçilmişimŞöyle bir yeryüzüne bakın, her taraf benim rengimle buruşuk

MAVİ derhal atılmış:

Sen yalnızca yeryüzünün rengisinya ben? Ben ayrıca gökyüzünün keza denizin rengiyim Gökyüzünün mavisi insanlara rahatlık verir, ve rahatlık olmadan siz hiçbir işe yaramazsınız

SARI laf almış:

Siz dalga mı geçiyorsunuz? Ben bu dünyaya sıcaklık veren rengimgüneşin rengiyim ben olmazsam soğuktan donarsınız hepiniz

TURUNCU onun sözünü kesmiş:

Ya ben?? Ben sıhhat ve direncin rengiyiminsan yaşamı için zorunlu vitaminler daima benim rengimde bulunurportakalı, havucu düşünün ben pek ortalarda görünen bir renk olmayabilirim lakin güneş doğarken ve batarken gökyüzüne o hoş rengi veren de benim unutmayın

KIRMIZI daha artı dayanamamış:

Ben hepinizden üstünüm!!! Ben kan rengiyim!! Kan olmadan yaşam olur mu!! Ben risk ve cesaretin rengiyim!!! Savaşın ve ateşin rengiyim!! Aşkın ve tutkunun rengiyim!!!Bensiz bu dünya bomboş olurdu!!!

MOR ayağa kalkmış:

Hepinizden üstün benim ben şeref ve gücün rengiyim Bütün krallar, liderler beni seçmişlerdir ben otorite ve bilgeliğin rengiyim, ırk beni sorgulamaz dinler ve itaat ederler

ve tüm renkler daima bir ağızdan kavgaya tutuşmuşlar herkes diğerini itip kakıyor En büyük benimdiyormuş derken bir anda şimşekler çakmış ve yağmur damlacıkları gökten düşmeye başlamış Bütün renkler neye uğradıklarını şaşırmış, korkuyla birbirlerine sarılmışlar

ve YAĞMUR'un sesi duyulmuş

Sizi aptal renkler, bu kavganızın anlamı ne, bu fayda çabanız niçin? Siz bilmiyor musunuz ama her biriniz bambaşka bir tahsis için yaratıldınız, birbirinizden farklısınız ve her biriniz kendinize özelsiniz Şu Anda el ele tutuşun ve bana gelin

Renkler bunun üstüne kendilerinden fazla utanmışlar, el ele tutuşup birlikte gökyüzüne havalanmışlar ve bir yay şeklini almışlar

Yağmur onlara bundan böyledemiş Her yağmur yağdığında siz birleşip bir renk cümbüşü halinde gökyüzünden yeryüzüne uzanacaksınız ve ahali sizi gördükçe huzur duyacaklar, baskı bulacaklar İnsanlara yarınlar için umut olacaksınız Gökyüzünü bir kuşak gibi saracaksınız ve size G Ö K K U Ş A Ğ I diyecekler Anlaştık mı?

Bu yüzden ne zaman dünyamız yağmurla yıkansa, arkasında gökyüzünde G Ö K K U Ş A Ğ I belirir

Biz de gökkuşağındaki o renkler gibi birbirimizden farklıyız ve hepimiz özeliz Bunu kasten etrafımızla düzen içinde yaşamalıyız *

858,468Konular
981,191Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt