Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gokkuşağı

gokkuşağı
0
129

Similar threads

Gokkuşağı fotorafları imagesgokkusagiresimleri5b0c4ed218ffe imagesgokkusagiresimleri5b0c4ed39fcb9 imagesgokkusagiresimleri5b0c4ee635105 imagesgokkusagiresimleri5b0c4eea96c3a imagesgokkusagiresimleri5b0c4eec06582 imagesgokkusagiresimleri5b0c4ef90d7f8 imagesgokkusagiresimleri5b0c4efa79058...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
2 Kıtalık Gokkuşağı Şiiri Gokkuşağı’m Gokkuşağı’m benim, Kaşına gozune surme kalem Boyama gul yuzunu Sahte renklere Gokkuşağı’m benim, Zaten sen,rengarenksin Ben seni Senin renklerinle sevdim Pembe pembe olur Yuzun utanınca Sevinince gozlerin Işıl ışıl GOKKUŞAĞI...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Gokkuşağı Neden Yuvarlaktır Gokkuşağı Nicin Yuvarlak? Hic merak ettiniz mi gokkuşağı neden yuvarlaktır diye? BUnun sebebi ışık kırılmasıdır Gokkuşağı her zaman bir cember şeklindedir herhangi bir damlaya gelen guneş ışığı mordan kırmızıya kadar sırası ile kırılır Gozumuze ulaşan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Gokkuşağı Şiirleri imagesgokkusagiileilgilisiirler5aedc350b7c6e Gokkuşağı Benim sevdiğim gokkuşağında Ne ben dokunabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Bilinmeyen bir sevgili, gizli Benim mutluluğum gokkuşağında Ne ben ulaşabilirim ona Ne de o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Gokkuşağı Nehri Hakkında Bilgi imagesgokkusaginehrihakkindabilgi5ad0f2e053055 Dunyanın en guzel nehri olarak tanımlanan Gokkuşağı nehri ozelliğini adından da anlaşılacağı uzere renginden alır Yılın coğu zamanında yeşil yosunlarla kaplı taşları ve mavi suları olan Gokkuşağı Nehri bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt