Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Goksel Aşk Bitti şarkı sozu

Goksel Aşk Bitti şarkı sozu
0
168

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Goksel Aşk Bitti şarkısı sozu
Goksel Aşk Bitti sozleri

Goksel Aşk Bitti şarkısının sozleri:

Ne ofkesi var yuzumde
Ne bir damla gozyaşı
Zaman son zaman bitti
Kader bu anı secti

Bir kucuk bavul icinde
Bir avuc cakıl tası
Eski guzel gunlerin hatıraları
Onlar bile ağır, bıraktım denize

Gittiğimi biliyordun
Bu andan cok daha once
Bittiğini biliyordun
Ruhunun her zerresinde

Bir sırrı dillendirmekten korkuyordun
Ve olesiye yalnızlıktan
Son sozu seslendirmekten korkuyordun
Ve olesiye vedalardan

Yok gecmişin anlamı
Ve yarının sabahı
Kabul ettim vedası
Aşk bitti

O buyuk boşluk icinde
Bir yurek binbir sızı
Mutluluğu kalmış elimde anahtarları
Onlar bile ağır, bıraktım denize

Gittiğimi biliyordun
Bu andan cok daha once
Bittiğini biliyordun
Ruhunun her zerresinde

Bir sırrı dillendirmekten korkuyordun
Ve olesiye yalnızlıktan
Son sozu seslendirmekten korkuyordun
Ve olesiye vedalardan

Similar threads

Göksel Aşk Bitti şarkısı sözü Göksel Aşk Bitti sözleri Göksel Aşk Bitti şarkısının sözleri: Ne öfkesi var yüzümde Ne bir damla gözyaşı Zaman son zaman bitti Felek bu anı seçti Bir ufak bavul içinde Bir avuç çakıl tası Eski güzel günlerin hatıraları Onlar bile ağır, bıraktım denize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Göksel Aşk Bitti Şarkısı Sözleri aşk bitti sözleri aşk bitti sözü göksel aşk bitti Pop dünyasının başarılı sanatçılarından Göksel 'in Aşk Bitti şarkısının sizlerini , sizlerden gelen özlem üstüne yayınıyoruz sevgili meleklergokselaskbittisarkisisozleri5c57b380f1c8aalt 1549251452...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Goksel bende aşk var Sozleri Gokselin yepyeni 2019 albumu bende aşk var şarkısının sozleri goksel bende aşk var şarkı sozu Bende bir aşk var Onu hep yanlış kalplere bıraktım Bende bir ask var Onu soğuk yataklarda harcadım Tutuk dileğimi neden koksuz ağaclara adadım Bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Goksel Yalnız Kuş ( Bende Bi Aşk Var) Şarkısının Sozleri Bende bir aşk var Onu hep yanlış kalplere bıraktım Bende bir ask var Onu soğuk yataklarda harcadım Tutuk dileğimi neden koksuz ağaclara adadım Bende bir ask var Onu hep kırık yelkenlere bağladım Senin gokyuzunde benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Tarkan Aşk Gitti Bizden Şarkı Sozleri Tarkan Aşk Gitti Bizden şarkısı Sozu Ozan Colakoğlu Bana musade hadi bye bye Bundan boyle bizi mazi say Sanma ki icim buruk değil E ayrılık bu, kime kolay? Nerde şimdi o icimde Ucuşan kelebekler Bende o duygulardan, Hic kalmadı eser Biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt