Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Göksel Aşk Bitti Şarkısı Sözleri

Göksel Aşk Bitti Şarkısı Sözleri
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Göksel Aşk Bitti Şarkısı Sözleri aşk bitti sözleri aşk bitti sözü göksel aşk bitti Pop dünyasının başarılı sanatçılarından Göksel 'in Aşk Bitti şarkısının sizlerini , sizlerden gelen özlem üstüne yayınıyoruz sevgili meleklergokselaskbittisarkisisozleri5c57b380f1c8aalt 1549251452 1549251452 gokselaskbittisarkisisozleri5c57b3812ee29gokselaskbittisarkisisozleri5c57b3812ee29gokselaskbittisarkisisozleri5c57b3812ee29 Ne öfkesi var yüzümde ne bir damla gözyaşı Zaman son vakit bitti kader bu anı seçti Bir küçük bavul içinde bi avuç çakıl taşı Eski hoş günlerin hatıraları Onlar bile ağır bıraktım denize Gittiğimi biliyordun bu andan çok daha önce Bittiğini biliyordun ruhunun her zerresinde Bir sırrı dillendirmekten korkuyordun Ve ölesiye yalnızlıktan Şarkı Sözü Şarkı Sözleri Son sözü seslendirmekten korkuyordun Ve ölesiye vedalardan Yok geçmişin anlamı ve yarının sabahı Kabul ettim vedasını aşk bitti O büyük haylazlık içinde bir yürek bin bir sancı Mutluluğun kalmış elimde anahtarları Onlar bile ağır bıraktım denize Gittiğimi biliyordun bu andan fazla daha önce Bittiğini biliyordun ruhunun her zerresinde Bir sırrı dillendirmekten korkuyordun Ve ölesiye yalnızlıktan Son sözü seslendirmekten korkuyordun Ve ölesiye vedalardan  

858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt