Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

goksel bende aşk var şarkı sozu

0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Goksel bende aşk var Sozleri

Gokselin yepyeni 2019 albumu bende aşk var şarkısının sozleri

Bende bir aşk var
Onu hep yanlış kalplere bıraktım
Bende bir ask var
Onu soğuk yataklarda harcadım

Tutuk dileğimi neden koksuz ağaclara adadım
Bende bir ask var
Onu hep kırık yelkenlere bağladım

Senin gokyuzunde benim yerim yoktu
Kuru dallarında kanatlarım kırılıp koptu
Senin toprağında benim evim yoktu
Kader ayrı sondu, yazdığı son hikaye buydu

Yanlış yerde geziyor bu kuş
Bu yuzden

Beklediğim biri var
O sen değilsin yazık ki anladım, bir yudum sevgin var
Neden hep kotu ruyalarda uyandım

Ben bir kalp var
Onu en ucuz romanlarda harcadım
Bende bir aşk var
Onu hep yanlış kalplere bıraktım

Senin gokyuzunde benim yerim yoktu
Kuru dallarında kanatlarım kırılıp koptu
Senin toprağında benim evim yoktu
Kader ayrı sondu, yazdığı son hikaye buydu

Yanlış yerde geziyor bu kuş

Similar threads

Goksel Yalnız Kuş ( Bende Bi Aşk Var) Şarkısının Sozleri Bende bir aşk var Onu hep yanlış kalplere bıraktım Bende bir ask var Onu soğuk yataklarda harcadım Tutuk dileğimi neden koksuz ağaclara adadım Bende bir ask var Onu hep kırık yelkenlere bağladım Senin gokyuzunde benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Goksel Yalnız Kuş Şarkı Sozu Lale Devri fragmanında calan Bende bir aşk var şarkısının sozu Bende bir aşk var Onu hep yanlış kalplere bıraktım Bende bi aşk var Onu soğuk yataklarda harcadım Tutup dileğimi neden koksuz ağaclara adadım Bende bir aşk var Onu hep kırık yelkenlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Göksel Yalnız Kuş Şarkı Sözü Lale Devri fragmanında çalan Bende bir aşk var şarkısının sözü Bende bir aşk var Onu daima hatalı kalplere bıraktım Bende bi aşk var Onu soğuk yataklarda harcadım Tutup dileğimi neden köksüz ağaçlara adadım Bende bir aşk var Onu defalarca kırık yelkenlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkısı Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Dert Bende Derman Sende Şarkı Sozu Işın Karaca Dert bende derman sende Aşk bende ferman sende Olduren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Rafet El Roman Yanıldım şarkı sozleri, 2019 Rafet El Roman Yanıldım şarkısı sozleri Yanıldım Allahım ahhh yanıldım Hep bende kalacak sevecek sandım Geride kaldı şimdi anılar Unutulmaz bir aşk yaşantılar Soruyorum şimdi kendime Yanıyorum kendi halime Ne var elimde kalan Dunya zaten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt