Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Göktürkler İle İlgili Kısa Bilgi verir misiniz bana

Göktürkler İle İlgili Kısa Bilgi verir misiniz bana
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Göktürkler İle İlgili Kısa Data verir misiniz bana selam arkadaşlar ben sizden Göktürkler İle İlgili Kısa Data rica ediyorum aranızda Göktürkler İle İlgili veri sahibi olan arkadaşlarım sizden gelecek olan bilgileri bekliyorum  

Similar threads

Göktürkler İle İlgili Kısa Ansiklopedik Data Göktürkler Ilk kez Türk adını içeren Türk devletidir Göktürkler, Türklerin atlı medenilik ya da bozkır uygarlığından yerleşik uygarlığa geçiş döneminde, Türk boylarının başına geçerek hüküm süren bir hakan sülâlesidir (552745) Kurdukları devlete de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Farabinin Uzmanlık Alanı Nedir hakkında data verir misiniz selam arkadaşlar ben sizden Farabinin Uzmanlık Alanı nedir diye data rica ediyorum ve çoktan Farabinin Uzmanlık Alanı hakkında vereceğiniz bilgiler için fazla tşk ediyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
İngilizlerin Ataları hakkında veri verir misiniz bana Merhaba arkadaşlar benim acele olarak İngilizlerin Ataları hakkında bilgi edinmem lüzumlu aranızda İngilizlerin Ataları hakkında bilgisi olan arkadaşlarım varsa bana veri versin  
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Kuşluk namazı hakkında data verir misiniz? Kuşluk namazı hakkında bilgi verir misiniz? Kızlar merhaba bana Kuşluk namazı hakkında bilgi verir misiniz, nasıl kılınır kuşluk namazı ? Akıllı ve ilgili arkadaşlarımı buraya bekliyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Orhun Yazıtları Hakkında Bilgi Göktürk Devleti ve Orhun Yazıtları Hakkında Data Türk adı bugün kullandığımız şekli ile ilk olarak Göktürkler dönemine ait Orhun Yazıtları'nda geçmektedir Türkadıyla resmileşmiş ilk ve Türk adını resmi devlet ismi şekliyle kullanan ilk Türk devletidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,324Kullanıcılar
ruhwadawSon üye
Üst Alt