Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gokyuzu Bulut Resimleri

Gokyuzu Bulut Resimleri
0
188

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Bulut Gokyuzu Manzara Resimleri

Yakında iyi bir fotoğrafcı olabilirmiyim diye duşunuyorum biraz daha calışırsam neden olmasın

imagesgokyuzubulutresimleri5b0ca247d5b27
imagesgokyuzubulutresimleri5b0ca24950b2b imagesgokyuzubulutresimleri5b0ca24ab4dbc imagesgokyuzubulutresimleri5b0ca24c25c6a imagesgokyuzubulutresimleri5b0ca24d85c3e imagesgokyuzubulutresimleri5b0ca247d5b27

Similar threads

En Guzel Gokyuzu Resimleri Gokyuzu, ceşitli nedenlerden oturu tanımlaması zor bir kavramdır Gokyuzu Guneş ışınları atmosfere girdiğinde atmosferdeki gaz molekullerine ve toz parcacıklarına carparak sacılır Gun ışığı değişik dalga boylu bircok ışından oluşur Kabaca kişinin acık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
323
Bulut Gökyüzü Manzara Resimleri Yakında iyi bir fotoğrafçı olabilirmiyim diye düşünüyorum biraz daha çalışırsam neden olmasın *
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Ankara'dan Gun Batımı Fotoğrafları Ankara'dan gun batımı resimleri minik fotoğrafcımızın cektiği resimler sizlerle imagesankaradangunbatimiresimleri5aff9a11ef6d9gif Arkadaşlar umarım beğenirsiniz sizlere oğlumun cektiği gun batımı resimlerini paylaşmak istiyorum bebişim 6 yaşında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
selena gomez Who Says ceviri Istiyorum herkesten olmaz Hey! Sen, ben guvensiz yaptı Ben yeterince iyi değildi soyledi Ama kim hakim olan Eğer kaba bir elmas olduğunuzda Sana bazı şeyler var eminim Kendiniz hakkında değiştirmek istiyorum Ama bana gelince, Istiyorum herkesten olmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Gokyuzu Neden Mavi Gokyuzu Neden Hep Mavidir? Gokyuzunun mavi gorunmesinin (dikkat! olmasının değil gorunmesinin! cunku normalde atmosferimiz daha doğrusu hava renksiz bir gazdır!) tek sebebi kırılma hadisesidir Gokyuzu , ceşitli nedenlerden oturu tanımlaması zor bir kavramdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
319
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt