Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gokyuzunde Duman Duman Şarkı Sozu

Gokyuzunde Duman Duman Şarkı Sozu
0
208

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gokyuzunde Duman Duman Şarkı Sozleri

Ruzgar susmuş ses vermiyor nedendir
Sen gideli hayat benim cilemdir
Seven gonul yar kıymeti bilendir
Gokyuzunde duman duman bulutsun
Soyle seni kalbim nasıl unutsun

Ay doğmuyor bulutlara darılmış
Benim gonlum umutlara sarılmış
Bu aşkımız ağaclara yazılmış

Yollarına umit ektim curudu
Hayatımı bir ızdırap burudu
Acı gunler hep ustume yurudu

Similar threads

Muazzez Abacı Gökyüzünde Duman Duman Bulutsun Rüzgar susmuş ses vermiyor nedendir Sen gideli hayat benim çilemdir Seven gönül yar kıymeti bilendir Gökyüzünde duman duman bulutsun Söyle seni kalbim nasıl unutsun Ay doğmuyor bulutlara darılmış Benim gönlüm umutlara sarılmış Bu aşkımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Neslihan'ın Album tanıtımını DarK Burada! yapmıştı Ben albumu dinledim ama pek beğendiğimi soyleyemeyeceğimimagesneslihanpollyannasarkisozleri5adaef0c2d0eagif Şarkı sozlerini sizlerle paylaşıyorumEğer yanlışlık varsa da şimdiden ozur dilerim Vurgun Yedim Kaldırımlar ağlıyor Yuruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
381
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt