Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gölcük Belediyesi Ücretsiz Sanat Kursları Kayıtları Başlıyor

Gölcük Belediyesi Ücretsiz Sanat Kursları Kayıtları Başlıyor
0
114

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Gölcük Belediyesi, fiyatsız sanat kursları ile klâsik sanatların yaşatılmasına da katkı sağlıyor.

Gölcük Belediyesi tarafından yeni periyotta açılacak tiyatro, gemi maketi, hüsn-i sınır ve tezhip kursları için 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan kayıt süreçleri, 21 Ekim Cuma günü sona erecek. Fiyatsız sanat kurslarına müracaatlar, Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne yapılacak. Kurslara kayıt olmak isteyenler ayrıntılı bilgi için 0 262 412 88 47 numaralı telefonu arayabilirler.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Gölcük Belediye Konservatuarı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için yetenek imtihanı müracaatları başlıyor. Gölcük Belediyesi Konservatuvarı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı için yetenek imtihanı müracaatları başlıyor. 19 Eylül Pazartesi günü başlayacak müracaatlar, 7 Ekim Cuma günü sona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Gölcük Belediyesi Klasik El Sanatları Şenliği, Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda başladı. Gölcük Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Müdürlüğü tarafından sanata kıymet katacak olan El Sanatları Şenliği, klâsik el sanatlarının usta isimleri Gölcük’te bir ortaya geldi. Türkiye’nin dört bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
230 branşta meslek edindirme ve hobi kursu Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) 2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci periyot kurs kayıtları 12-18 Eylül tarihleri ortasında www.atasem.org.tr adresi üzerinden online yapılacak. Antalya Büyükşehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nin, Zeytinburnu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle, 24 farklı kısımda eğitim vereceği sanat kursları için kayıtlar başladı. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde 2022 - 2023 periyodu kurs kayıtları başladı. Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
288
Açıldığı günden bu yana ilçede bulunan binlerce genci fiyatsız olarak lise ve üniversiteye hazırlayan Karabağlar Belediyesi Daima Eğitim Merkezi (KARBEM), yeni periyot öncesinde yaz destekleme kurslarına başladı. Çocukların kültürel ve akademik olarak gelişimini sağlamak ve bilgilerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt