Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Goley maça girerken atıyo yardım edin

Goley maça girerken atıyo yardım edin
0
119

Similar threads

Merhaba arkadaşlar ben iki gündür goley oynuyorum ve goley oyunu açtığımda bir sorun yok ama maça başladığımda 5:46 dakkada oyun donuyor ve kapanıyor dün hiçbir sorun yoktu bugünde bakım yaptılar ondan oldu sanırım çözümünü bilen varmı arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Mrb Fifa 17 Demoyu sorunsuz oynadım Origin accesten Trial versiyonu indirdim Oyuna giriyorum kariyerde 2 maç yapıyorum 3 maç atıyor Yolculuk modunda da 3 saat kadar oynadım Dün Tekrar girmeye çalıştığımda hiç oynamadan maça girişteki resimdeki hataları alıyorum Çözümü NedirYardımcı olurmusunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Slm Arkadaşlar oyun açılıyor maça fln giriyorum 5 10 dk sonra ben veya rakip pota altından topu oyuna sokamıyorilk 10 dk normal maç yapıyorum ben veya rakibin bir basketinden sonra oyun başlamıyor pota altında oyuncu elinde topu öyle tutuyor bu banada oluyor bilgisayarada bende olduğunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
GNO' Dosyası Yüklenemedi Dosya Bozuk veya Kayıp Olabilir bu hatayı maça girerken veriyor yardım lütfen ne yaptıysam olmadı
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
arkadaşlar fifa 2007 sorunum var daemon tools falan hepsini düzgün bir şekilde çalıştırdım oyuna da girdim fakat tam maça girerken(yarısını yüklüyo) oyundan çıkıyo neden anlamadım fifaexe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyo diye bir hata veriyo çok sinirlendim kafayı yicem lütfen biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt