Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

goley yardım

goley yardım
0
151

Similar threads

Arkadaşlar 2 günden beri uğrasıyorum hiç bir yol bulamadım xpden girdiğimde oyunun başı açılıyor o kum saati çıktıktan sonra tıınn diye bi ses gelip siyah ekrana dönüyor oyunu oynayamıyorum anlıcanız windows 7 den girdiğimde ise '' encountered an unspecified error and will now exit '' Hatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Selam arklar 3 gundur bu sorunla uğraşıyorum inanın googleda dunyayı gezdim benim gibi sorunla karşılaşan insan cok ama hiç biride yanıt alamamış Gelelim sorunuma Dvd GTA SA yüklüyorum Eğer ***** yapmaz isem oyun cd istiyor (dvd, dvdroma takılı iken) ***** yapınca oyun açılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arkadaşlar ben oyunu torrent den indirdim ama bi problem yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim sorun şu ben dosyaları indirdim hepsini ama çıkartırken rar dan bir hata alıyorum arşiv bulunamadı diyor Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı diyor ne yapmam lazım bana yardımcı olursanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açtımMinecraft'ı çok oynamışımdırModlarla uraşırken bir şey fark ettim ve sinireme dokunduThaumcraft 4 de bilen bilir iron cap yapmasını ve nugget dan yapılırŞapka yapıldığı gibi nuggetlar dizilir ve 1 tane iron cap oluşurBununlada asa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arkadaşlar Darksiders 2 oynuyorum ve potlar gözükmüyor İki pot da HP göstergesinin arkasında kaldı potların kaç tane kaldığını göremiyorum Bu sorunu nasıl düzeltebilirim Oyunu tekrar kuramıyorum biraz ilerledim kaybolmasını istemiyorum da Yardımcı olursanız sevinirim Herkese Hayırlı Forumlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt