Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Golgesinde Mevsimler Şarkı Sozu

Golgesinde Mevsimler Şarkı Sozu
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Golgesinde Mevsimler Şarkı Sozleri

Golgesinde mevsimler boyu oturduğumuz
Hep el ele vererek hayaller kurduğumuz
Kimi uzgun, kimi gun neş'eyle dolduğumuz
O ağacın altını şimdi anıyor musun
O guzel gunler icin bilmem yanıyor musun

Attığımız tarih de, cizdiğimiz o kalp de
Silinmemiş duruyor hepsi yerli yerinde
Ben şarkılar soylerdim yatarken dizlerinde
O ağacın altını şimdi anıyor musun
O guzel gunler icin bilmem yanıyor musun

Similar threads

Zeki Muren O Ağacın Altını Şimdi Anıyormusun şarkı Sozleri Zeki Muren O ağacın altı sozleri Zeki Muren O Ağacın Altını Şimdi Anıyormusun Sozleri Golgesinde mevsimler boyu oturduğumuz Hep elele vererek hayaller kurduğumuz Kimi uzgun, kimi gun neşeyle dolduğumuz O ağacın altını şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Zeki Muren O Ağacın Altı Sozler Zeki Muren O Ağacın Altı Şarkı sozleri O Ağacın Altı Sozleri Zeki Muren Zeki Muren O Ağacın Altı Sozleri Golgesinde mevsimler boyu oturduğumuz hep elele vererek hayaller kurduğumuz kimi uzgun kimi gun neşeyle dolduğumuz o ağacın altını şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Muazzez Ersoy O Ağacın Aşağıda muazzez ersoy gölgesinde mevsimler o ağacın altı nota bilmem arıyor musun o ağacın altı notaları gölgesinde mevsimler boyu oturduğumuz hep elele vererek hayaller kurduğumuz kimi dertli kimi gün sevinçle dolduğumuz o ağacın altını derhal arıyormusun o hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Super Şarkı Sozu Can Bonomo Can Bonomo Super Şarkısının Sozleri Super Sorma yavrum neden kucuktun cok sen atlattın bana bi' gel bi' gel kimi ben sandın da yıprattın boyle hep kal burada Değişme hayat cok guzel sen bana deli deme deli değilim ben hayat guzel değil mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt