Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

gömleğime japon yapıştırıcı döküldü leke için acil yardımm

gömleğime japon yapıştırıcı döküldü leke için acil yardımm
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
gömleğime japon yapıştırıcı döküldü kir için acil yardımm En sevdiğim gömleğime japon yapıştırıcısı döküldü, nasıl becerdin demeyin en ince ayrıntısına kadar benim aptallığım ve bu lekeyi nasıl çıkaracam bilmiyorum ne oılur destek edin, yok mu bunun bir yolugomlegimejaponyapistiricidokuldulekeicinacilyardimm5c59a3ff1fdfbalt :( Frown :((  

Similar threads

arkadaşlar ne oluurr yardım edin bana bir akıl verin fazla çaresizim allahım fazla çaresizim lafa nerden ve de nasıl gireceğimi bilemiyorum arkdaşlar lakin inanın şuan bu yazıyı yazarken gözyaşlarım önüme akmakta çok fazla sevdiğim bir liseden kız arkdaşım var ve maalesef şuan fazla güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Halı denince akla gelen yün halıları gelmektedir. Yün halılar her ne kadar hoş bir imajı de olsa da paklığı biraz zordur. Yün halıların üzerinde oluşan lekeleri çıkarmak ve güzelce temizlemek için uygulamanız gereken birkaç metot bulunuyor. O halde yün halı paklığı nasıl yapılır? Yün halıdaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
hayatımın hatasını yaptım, imdattt! merhaba kızlar hayatımın hatası dedim, okuyunca anlayacaksınız lütfen bana bir zihin verinhayatiminhatasiniyaptimimdattt5c517a506cb06alt :( Frown :( kimseyi kolay kolay sevmememe karşın işyerinde amirime çılgın gibi aşık oldum, bir de evli zaten kusur da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Halı denince akla gelen yün halıları gelmektedir. Yün halılar her ne kadar güzel bir görüntüsü de olsa da temizliği biraz zordur. Yün halıların üzerinde oluşan lekeleri çıkarmak ve güzelce temizlemek için uygulamanız gereken birkaç yöntem bulunuyor. O halde yün halı temizliği nasıl yapılır? Yün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
fazla dertliyim :( nasıl başlayacağımı bilmiyorum eşimin ailesi kadar çok dertliyim arkadaşlar beni hiç sevmediler ne yaptıysam yaranamadım hep istenmedim sebebde onların yöresinden olmayışım onlar eşime diğer kız istiyorlarmıştı bizde eşimde tanıştık severek evlendik onlar fiziki manevi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,505Konular
982,782Mesajlar
33,073Kullanıcılar
Vedat77Son üye
Üst Alt