Gönen Geç Babam Şarkısının Sözleri Gönen Geç Babam Şarkı Sözleri Gönen Geç Babam Şarkısının Sözleri Yepyeni pop şarkıcılarımızdan Gönen'in seslendirdiği Geç Babam şarkısının sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz meleklergonengecbabamsarkisininsozleri5c57ac8500ad0alt 1549249664 1549249664 gonengecbabamsarkisininsozleri5c57ac8532702gonengecbabamsarkisininsozleri5c57ac8532702gonengecbabamsarkisininsozleri5c57ac8532702 Olsun Olsun Bahar Bitsin Kış Gelsin Bu Defa Böyle Olsun Saçlarım Beyazlasın Çözülemeyen Ferahlasın Bu Elleri Başkası Tutsun Ne Yapayım Ben Ne Yapayım Nasıl Önüne Geçeyim Gemi Olsam Yelken Olsam Rakı Şişesinde Mi Yüzeyim Geç Babam Geç Babam Geç Geç Babam Geç Babam Geç Ah Geç Babam Geç Babam Geç Geç Geç Babam Geç Babam Geç Saklısın Beklesin Tanrım Seni Bana Versin Bu Seda Böyle Sürsün Bu Aşk Bana Yerleşsin Başkası Uğramasın istediğim Sevgilim Sensiz Ne Yapayım Ben Ne Yapayım Nasıl Önüne Geçeyim Gemi Olsam Yelken Olsam Rakı Şişesinde Mi Yüzeyim Geç Babam Geç Babam Geç Geç Babam Geç Babam Geç Ah Geç Babam Geç Babam Geç Geç Geç Babam Geç Babam Geç