Gönen Kalbimin Işığı Şarkısının Sözleri Gönen Kalbimin Işığı Şarkı Sözleri Gönen Kalbimin Işığı Şarkısı Sözü Genç pop müzik şarkıcısı Gönen'in seslendirdiği Kalbimin Işığı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklergonenkalbiminisigisarkisininsozleri5c57ac8a53059alt 1549249670 1549249670 gonenkalbiminisigisarkisininsozleri5c57ac8a8872agonenkalbiminisigisarkisininsozleri5c57ac8a8872agonenkalbiminisigisarkisininsozleri5c57ac8a8872a Daha Yeni Tanıdım Seni Biranda Her Dakikam Oldun Gözlerinden Kaçamıyorum Daha Beş Dakika Geçti Aklım Fikrim Sen Oldun Gönlüme Sağanak Yağabilirmisin Bir Kıvılcım Yandı Kendime Geldiğim O Lahza Sevgilim Beni Benden Alabilirmisin Fazla Zorlama Oldu Kalbımın Yenı Bir Kalbe Çarpması Benım Hayat Işığım Olabilirmisin Kalk Kalbimin Işığı Ol Yeniden Sönmesin Verdiğim Adaklar Boşu Boşuna Gitmesin Sev Sevgimin Sebebı Ol Sonumuz Gelmesin Bir Yastık Bir Ömür Sensiz Gecmesin Kalk Kalbimin Işığı Ol Bir Daha Sönmesin Verdiğim Adaklar Boşuna Gitmesin Sev Sevgimin Sebebı Ol Sonumuz Gelmesin Başımız Tacısın Benimle Evlenirmisin