Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gonlum Dağlarda şarkısı

Gonlum Dağlarda şarkısı
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ozlem Ozdil Gonlum dağlarda Şarkı Sozleri
Bulutlardan haber saldım sen gelecektin
Yağmuryağdı gozlerime sen silecektin
Taş duvarlar sıkar beni
Gonlum dağlarda

Resmin cizdim hasret kokan duvarlarıma
Guller diktim penceremin on tarafınA ama
Kelepceler sıkar beni (demir kapı sıkar beni)
Gonlum dağlarda

Similar threads

Hapishane Mesajları Mahkum Sozleri Mapushane Sozleri Hapishane Şiirleri Hapishane Mektupları Mapushane Mapushane yanar tuter, sesim bulbul olmuş oter Bu kadar yattığım yeter bırak gidem mapushane Beş yıldızlı baş gardiyan suc işlesem nerde o an? Butun Mahkumlara selam, bırak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
En Guzel Cicekli Sozler kısa Bir umut vardır hic tukenmeyecek,bir hasret vardır cekilmeyecek, birde olum vardır, bir gun elbet gelecek ama sana olan sevgim ne olecek ne de bitecek Kahvaltı hazırladım sana da gonderiyorum, umut dolu omlet, haşlanmış sevgi, bir dilim tutku ,seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Sevgiliye Hasret Sozleri Sevgiliye Hasret Sozleri 2019 Gencliğim Yoluna feda Olsun, Gozyaşlarım Sadece Senin Olsun, Bu kalp Sadece Senin Adınla Atsın, Hasretinle Bu Bedenim yansın, Seni Seviyorum Sen Benim Hayatımsın şimdi daha iyi anlıyorum ki, nefes almak değilmiş,yaşamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Terk Edilme Sozleri En Guzel Terk Edilme Mesajları Yolumu cizdim artık sensiz gidiyorum terk edilmişlerin dunyasına, huzun keder hepsi bende, sen anlamazsın seveni gulup gecersin eskisi gibi Seni ozledim Sevgi dolu umutlarımı ozledim geceleri adını sayıklamayı ozledim ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Sevgilime Ozel Sozler Sevgiliye Ozel Anlamlı Sozler Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve duşunuyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken cekiyorum en cok hasretini Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dunyada kimse boyle sevemez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt