Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gönül acısı için dua..(:(:

Gönül acısı için dua..(:(:
0
139

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Meraba kardeşlerim gönül acısını almak için özellikle edilecek dua okunacak özel sure varmıdır tabiki bütün dua ve surelerimiz şüphesiz önemlidir ama ayrıyetten bunun için bildiğiniz tesirli dua, sure ve yöntem varmıdır çünkü bu namazlarıma dinime ve normal yaşantıma huşu içinde devam etmeme çok ama çok engel oluyor ve ben böyle mutlu olamıyorum Lütfen yardımcı olun bana ister ayrıntılı ister ayrıntısız hepsini okuyacağım Ben öyle sevgilim geri gelsin geri gelsin diye dua etmek istemiyorum 4 ay oldu unuttum ama yinede biyerimde kalıyor ve yukarıda yazdığım şeylere engel oluyor ciddi anlamda ben geri getirmek için değil onun acısını içimden çıkarmak için birşeyler yapmak istiyorum Hepinize şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Namazlar İle İlgili Bilgiler Bu Başlıktadır Destur Ne Demektİr? Nerelerde SÖylenİr? Kalıcı Dövme Yaptırmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Uzun bir yazı ama gerçekten çok faydalı ve okuduğunda insanın ruhunda büyük ve Namaz'a dair oldukça kuvvetli,tesirli değişmeler meydana gelmesine vesile olduğuna inandığım çok değerli bilgiler Bir hadiste:Evimizin önünden akan bir nehir olsa, günde beş defa bu nehirde yıkansanız, üzerinizde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra çıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini ya da konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız Hidayet nedir ve Allah'a ezelde verdiğimiz 3 ant İstihare Duası (Rabbine Sorma) Peygamberİmİzİn GenÇlİĞİ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Mantıksal Matematiksel Zekâ Sayılarla düşünme, karşılaştırma yapma, mantıksal ilişkiler kurma, bulmaca çözme, eleştirel düşünme, nedensonuç ilişkisi kurma ve akıl yürütme becerisidir Efendimiz (sav) ve Mantıksal Zekâ Hz Peygamber´in öğretimde kullandığı en önemli metotlardan biri de soru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt