Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gonul Penceresinden Şarkı Sozu

Gonul Penceresinden Şarkı Sozu
0
166

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Gonul Penceresinden Şarkı Sozleri

Yine guzel bir şarkı sozuyle sizlerleyiz Gonul penceresinden ansızın bakıp gectin Muazzez ersoydan severek dinlediğimiz guzel şarkının sozleri sizlerle

Gonul penceresinden
Ansızın bakıp gectin

Bir yangının kulunu
Yeniden yakıp gectin

Mademki son şarkının
Kırık bir guftesiydim

Nicin yarım bıraktın
Neden bırakıp gectin

Bir yangının kulunu
Yeniden yakıp gectin

Ne cok sevmiştim seni
Ne cok hatırlar mısın

Aşiyan yollarından
Ses versem duyar mısın

Hala beni duşunur
Ve hala ağlar mısın

Bir bahar seli gibi
Yolumdan akıp gectin

Bir yangının kulunu
Yeniden yakıp gectin

Similar threads

Muazzez Ersoy Gonul Penceresinden Şarkısı Muazzez Ersoy Gonul Penceresinden Şarkı Sozleri Gonul penceresinden Ansızın bakıp gectin Bir yangının kulunu Yeniden yakıp gectin Mademki, son şarkının Kırık bir guftesiydim Nicin yarım bıraktın Neden bırakıp gectin Bir yangının kulunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Karadayı Dizisi 11 Şubat Zeki Muren bir yangının kulunu yeniden yakıp gectin şarkı sozleri Karadayı dizisinde bu akşam yayınlanacak olan bolumde calan Zeki Muren bir yangının kulunu yeniden yakıp gectin şarkısının sozleri Gonul penceresinden Ansızın bakıp gectin Bir yangının kulunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Karadayı Dizisi 11 Şubat Zeki Müren bir yangının külünü her yerde yakıp geçtin şarkı sözleri Karadayı dizisinde bu akşam yayınlanacak olan bölümde çalan Akıllı Müren bir yangının külünü baştan yakıp geçtin şarkısının sözleri Gönül penceresinden Ansızın bakıp geçtin Bir yangının külünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Sen aklıma gelince, her şey gulumserdi Bir gun olur da donmek istersen ve donmek icin kendinde bir sebep ararsan, “Seni seven cok ozledide kendine Cunku ben cok ozlemiş olacağım geldiğinde Sen sessizliği seviyorsun diye butun cığlıklarımı susturdum sevdiğim Yağmur altında ıslanmakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt