Gönüllümü Gönülsüzmü sanatçılarımız sosyal kurumalara sesiyle maddiyatıyla lüzum sanatkâr ruhuyla yardımlarda bulunuyorlar bunu biliriz fakat Gülben Ergen ile ilgili bi iddia ortalığı karıştırdı O PARAYI ALDI MI? 1548631594 1548631594 gonullumugonulsuzmu5c4e3e2da44a3gonullumugonulsuzmu5c4e3e2da44a3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabergulbensok1&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ZİHİNSEL ENGELLİLER REHABİLİTASYON VAKFI (ZEREV) BAŞKANI ITIBAR UMUT GÜLBEN ERGEN HAKKINDA ŞOK SUÇLAMALARDA BULUNDU İkiz bebek doğurmaya hazırlanan Gülben Ergen, Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Vakfı (ZEREV) Başkanı Itibar Umut’un iddialarıyla sarsıldı Umut, ünlü şarkıcıyla 19 Şubat tarihinde düzenlediği destek geccesi için “ücretsiz sahneye çıkması için anlaştıklarını ama Ergen’in sözünde durmadığını belirterek şu iddialarda bulundu: Günay’da düzenlenen yardım geccesi için Gülben Ergen ile görüştük ’Orkestrasıyla bilirlikte’ ücretsiz sahneye çıkmayı kabul etti ve maliye ile sorun yaşamamak için bizden ücretsiz sahneye çıktığına dair vakfın antetli kağıdına yazılmış bir evrak istedi Biz de hazırlayıp belgeyi gönderdik Konser günü Gülben Ergen salonun dolmadığını görünce çıkmak istemedi Vakfın Onursal Başkanı Semra Özal iki kez korumasıyla haber göndermesine rağmen Gülben Ergen cevap vermedi Bunun üstüne ben karşılaşmak istedim Fakat Ergen’in menajerleri Orhan Alkan ve Mehmet Özmen benden saz, sesışık düzeni kuaför ve makyöz giderleri için 37 bin 500 TL talep ettiler Bu parayı ödemem olası değildi Benden bağ imzalamamı istediler Gelen misafirlere rezil olmamak ve vakfın onurunu kurtarmak için senedi imzaladım Bono imzaladığıma Quality Magazin Dergisi’nin ortakları da şahittir Hatta bono tutanağı, menajer Orhan Alkan göre kendi el yazısıyla yazılmıştır Benim 37 bin 500 TL’yi ödemem fazla şiddet Bu para orkestra vs gideri diyorlar Türkiye’de en ünlü sanatçının en pahalı elemanı geccede maksimum 250 TL alır O geccenin orkestra ve diğer masrafları 10 bin YTL’yi bile bulmaz Geriye Doğru kalan para Gülben Hanım’a gider Yani Gülben Ergen yardım konserine para alarak çıkmıştır Seda Sayan da Polis Vakfı yararına sahne aldı Lakin o sazların parasını cebinden verdi “Kimse vakıftan 5 kuruş para istemeyecek Biz buraya takviye amaçlı çıktık dedi ERGEN: ÇOK AYIP Gülben Ergen ise bu iddialara şu yanıtı verdi: “Benim kadar sosyal yükümlülük projelerine bedelsiz siklet veren hele ama konu çocuklar olunca herkesin üşendiği her işe isteyerek koşan birisine bunlar çok ağır ithamlar pek sevinçli günlerimize denk geldi ki dua etsinler dava açmadığıma Çok ayıp
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.