Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gönülsüzce onunla sevgiliyim

Gönülsüzce onunla sevgiliyim
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selam arkadaşlar 22 yaşındayım
Bir gece barda tanıştığım (fazla özür dilerim) öküz ile zorla sevgiliyim Eğer ayrılırsam beni öldürmekle ve intihar etmekle korkutma ediyor
Beni resmi olarak cinsel obje olarak kullanıyor hiç bir şey yapamıyorum lütfen yardım edin ne yapmalıyım

Similar threads

arkdaşlar iyi günler, 15 yaşındayım bu zamana değin yalnızca 1 kızla çıktım kızlardan çekinirim lakin muhabbet kurarım, kızlarla genelde kanka olarak takılırım, ben bi kızdan hoşlanıyorum fakat kıza bir türlü açılmaıoyrum keza korkuyorum hemde ne yapacağımı kızla nasıl buluşacağımı onunla ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Arkadaşlar iyi günler koskocoman bir derdim var Artık dayanamıyorum ve yazma ihtiyacı hissettim Her şeyi en başından anlatacağım Okumaya vakti olanlar lütfen açıklama da yazsınlar 2019 Kasım ayında çıkmaya başladık Günü ve saati bile hala aklımdan gitmiyor Dershane çıkışında kolundan tutup bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Şu Anda arkadaşlar lütfen iyi dinleyin ben 1 buçuk senedir çıktığım sevdiğim kızı uğruna neler yaptığım kızla dün ayrıldım sebebi çok uzun konular var ama özetle anlatacağım Derhal bu kızı annem babam bizim akrabalar dahil herkes biliyor kızı fazla seviyorum fakat aramızda soğuk rüzgar hiç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
Merhaba arkadaşlar, sırık konuya geçeyim azıcık uzunca lakin vaktinizi ayirip bana yardımlarınızı ve düşüncelerinizi söylerseniz çok mutlu olurum Ilk Olarak herkese iyi haftalar dilerim Uzunca bir süredir dost olduğum bir kız arkadaşım var, herşeyimizi paylaşıyorduk ve yani eğleniyorduk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Evet Ne yazsam gerçekte bütün bilmiyorum İçimdeki dertleri dökmek istiyordum bir yerlere Bu forumu gördüm ve tescil oldum Neyse konumuza gelelim Adım Osman ve sevdiğimin adı ise Eda Birincil etkilendiğim andan itibaren izah etmek istiyorum uygun görürseniz Gerçekten ben Edayla birbir buçuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt