Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Goodyear da Üretime Ara Veriyor

Goodyear da Üretime Ara Veriyor
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Goodyear da Üretime Ara Veriyor Goodyear Lastikleri TAŞ, Kurban Bayramının ve yeni yılın ardındaki üretime 5'er gün ara vereceğini duyurdu Goodyear'dan Borsaya gönderilen yazıda, global ekonomik koşulların sonucu olarak ortaya meydana çıkan talep daralmasının devam ettiği belirtildi Yazıda, idare kurulunun azalan talepler doğrultusunda büyüyen stokları dengede tutmak üzere, normal şartlarda Kurban Bayramı tatili nedeniyle 7 Aralık 2008 tarihinde durdurularak 12 Aralık 2008 Cuma günü her tarafta başlanacak olan üretimin, her iki fabrikada başlangıç tarihinin geciktirilerek 5 gün iyice durdurulmasına ve üretimin 17 Aralık 2008 Çarşamba günü itibariyle her iki fabrikada baştan başlamasına karar verildiği bildirildi Açıklamada, bayağı şartlarda yılbaşı tatili sebebiyle 31 Aralık 2008 tarihinde durdurularak 2 Ocak Cuma günü yeniden başlanacak üretimin, her iki fabrikada başlangıç tarihinin geciktirilerek, 5 gün en ince ayrıntısına kadar durdurulmasına ve üretimin 7 Ocak Çarşamba günü itibariyle her iki fabrikada her tarafta başlamasına karar verildiği belirtildi hurriyetcom  

Similar threads

Oyak Renault Otomobil Fabrikaları tarafından yapılan açıklamada, şirketin, tüm dünyayı etkileyen salgınla ilgili gelişmeleri uzun bir süredir yakından takip ettiği aktarıldı. Bu kapsamda önleyici tedbir ve uygulamaların bugüne kadar devreye alındığı belirtilen açıklamada, "Her zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
yılında tatil olmayacak! Yeni yılda dini ve milli bayramlar, çoğunlukla ya hafta sonuna eşit geliyor, ya da hafta sonuyla birleşiyor Yeni yılda dini ve milli bayramlar, genel olarak ya hafta sonuna denk geliyor, veya hafta sonuyla birleşiyor Bilhassa 2008 yılında başlangıç veya bitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Gelecek eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin değerlendirecekleri yarı yıl, ara ve resmi tarihleri belli oldu. Öğrenciler ve veliler, eylül ayında başlayacak olan yeni dönem MEB takvimini şimdiden araştırmaya başladılar. Peki 2021 sonbahar kış - 2022 ilkbahar dönemini kapsayan eğitim-öğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
312
Dünyada uçak motoru üreten firmalar? TÜRKİYE'DE UÇAK ÜRETIM FAALİYETLERİNİN TARİHÇESİ KAYSERİ TAYYARE FABRİKASI (KTF): 1928 yılında kapatılan Tomtaş tesisleri, 1932 yılında “Kayseri Tayyare Fabrikası adıyla baştan faaliyete geçti Organizasyon olarak Hava Müsteşarlığı ’na alt idi Ama resmi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Şirketin 65’i aşkın ülkedeki deneyimi, veriye dayalı modelleri ve geçmiş vakaların incelenmesi ile oluşturulan analizler orta ve uzun vadeli iyileşme senaryolarını temel alıyor. McKinsey ayrıca bu sürecin tedarik zincirine etkilerine ve liderlerin kriz süreçlerinde uygulayabilecekleri etkili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,497Konular
981,983Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt