Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Google AdSense Nedir, Google Adsense Nasıl Kullanılır?

Google AdSense Nedir, Google Adsense Nasıl Kullanılır?
0
225

moderatör

Super Mod
Etkileşim
8
F-D Coin
12
  • · İlk Adım: Google AdSense kayıt sayfasına gelin.
  • · İkinci Adım: Google hesap bilgilerinizi kullanarak giriş yapın.
  • · Üçüncü Adım: Reklam yayını yapılması istenilen internet sitesinin adresini girin.
  • · Dördüncü Adım: İnceleme için Google’a gönderin.
  • · Beşinci Adım: Bu sırada verilen reklam kodunu internet sitenize yapıştırarak reklamların yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.
  • · Altıncı Adım: Google’dan gelen inceleme sonucuna bakılarak sitenizde reklam yayınlanmaya başlanır.

Similar threads

Online dünyada dijital içerik üreterek para kazanmanın pek çok yolu var. Bunlardan bir tanesi de blogunuza ya da internet sitenize reklam almaktır. Ancak herkes bir reklamveren bularak anlaşma yapamayabilir. İşte bu noktada devreye Google AdSense hizmeti giriyor. Google AdSense ile internet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Adsense, web site sahipleri için Google tarafından geliştirilen üst düzey bir ağıdır ve kullanıcıların Adwords ile verdikleri reklamların yayıncı siteler aracılığıyla gösterilmesine aracılık eder Reklam; bilindiği üzere radyo, Televizyon ve gazete gibi mecralarda sıklıkla karşılaştığımız bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Bir web sitesi veya bir blog sahibi iseniz bir süre sonra emeklerinizin karşılığını almak istersiniz Bunun içinde sitenize almak için uğraşırsınız Google Adsense’i keşfedersiniz ve hesabınız onaylandığı zaman, artık çok paralar kazanacağınızı düşünürsünüz Ancak fazla ziyaretçiniz yoksa, bir süre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Google Adsense, çevrimiçi reklamcılık uygulaması olarak Google tarafından tam 18 yıl evvel piyasaya sürüldü. Bu 18 yıl içerisinde inanılmaz sayıları ve bütçeleri yönlendiren bir uygulama olarak çevrimiçi reklamcılık piyasasındaki yerini her vakit en sağlam formda aldı ve kullanıcılara epeyce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Tüm web site sahiplerinin kazanç elde etmesine yönelik kurulan en büyük reklam platformu Google Adsense’dir. Ülkemizde birçok reklam platformu bulunmaktadır.Fakat bunların hiçbiri Google Adsense’nin yerini tutmamaktadır. Web site sahipleri yönettikleri siteler üzerinden reklam kazancı elde etmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
858,509Konular
980,836Mesajlar
30,686Kullanıcılar
baba78903Son üye
Üst Alt