Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Google Docs ’tan Mobil Ortama Destek

Google Docs ’tan Mobil Ortama Destek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Google Docs ’tan Mobil Etraf
Google Docs ’tan Mobil Ortama Takviye

Google kendi bünyesinde yaptığı birtakım gelişmeler ile mobil ortama belge düzenleme desteği sunmaya karar verdi
Günümüzde popüler olan işletim sistemlerinin genel anlamda uygulamalar açısından yetersiz olduğu söylenemez Ama yeni bir uygulamanın daha mobil ortama katılacak olması bilhassa Android ve iOS açısından oldukça önemli bir ebat kazanmaktadır Bu sebeple Google, mobil etraf için sunduğu evrak düzenleme yeteneği doğruca birtakım ofis dosyalarının düzenlenmesine ve işlenmesine olanak sağlamış Şu an için esas bir boyutta kullanıcılara sunulacak bu özellik ile büro dosyaları içerisinde ki tabloların düzenlenmesine gibi uygulamalara müsade verilmiş Ayrıca bu özelliğin yanına Android kullanıcıları için bir de ses tanınma özelliği ve yazı girişi desteği tatbik içerisinde sunuluyor
Google kadar hizmete sunulacak dilekçe Android mobil işletim sisteminin tüm Froyo sistemlerinde kullanılabiliyor Oysa iOS mobil işletim sisteminde şart benzer şekilde yok iOS sistemde bu uygulamaların kullanılabilmesi için en düşük 30 desteğinin bulunması gerekiyor Yakın bir zamanda hizmete geçecek servisler için Google göre açıklanmış belirlenmiş bir tarih bulunmuyor *

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,277Kullanıcılar
deredendeveSon üye
Üst Alt