Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Google Özel Arama İptal

Google Özel Arama İptal
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çerezleri falan sildim fakat Google Özel Aramayı iptal edemedim Fikri olan varmı

Google sitesininde arama yaparken özel arama ibaresini görüyor olabilirisiniz Bunun sebebi sisteminize yüklenmiş bir toolbardan kaynaklanıyor olabilir Bazen toolbarı uninstall yaptığınız halde yinede sorun çözülmüyor

Önce 1 yöntemi düzelmezse 2yöntemi deneyiniz
1 host dosyanızı teftiş edinizHost dosyası bilgisayarınızın işletim sisteminin yüklü olduğu sürücüde büyük ihtimalle c:windowssystem32driversetc klasörünün içindedirhost dosyasına çift tıkladığınızda hangi programla başlamak istediğinizi soracaktırNotepad(Notdefteri) ni seçerek dosyayı açınBurada içerisinde google kelimesi geçen satırları silinHatta 127001 satırından sonrakilerin hepsini silinDosya menüsünden kaydeti seçinİnternet sayfalarını kapatın ağ bağlantılarını devre dışı bırakıp her tarafta etkinleştirin veya bilgisayarınızı kapatıp açın

2Hijackthis programını kullanarak bu sorunu çözebilirisiniz ÖncelikleHijackthis programını bilgisayarınıza indirin Çalıştırdığınızda 6 butonlu bir menü ile karşılaşacaksınız “Do a system scan only butonuna bastığınızda bilgisayarınızın ilk açılışında çalışan dosyaları göreceksiniz (Hatta msconfig te göremediklerinizi bile) Buradan www ile başlayan veya herhangi bir internet adresi içeren satırlar varsa başlarındaki kutucukları işaretleyin Son olarak aşağıdan “Fix Checked butonuna basarak işlemi sonlandırabilirsiniz *

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt