Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Google'ın yeni kuantum planı

Google'ın yeni kuantum planı
0
145

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Microsoft, DWave ve Google gibi firmalar Kuantum Bilgisayar rüyasını gerçekleştirmeye çalışıyorlar ve laboratuvarlarında araştırmacılar bu teknolojiyi için sistemlerine olabildiğince artı Qubit eklemek için yarışıyorlar Teknoloji az önce bebeklik çağında olmasına karşın, Google bunu genel halka açık ışık halkası getirmek niyetindeTelefonunuzda mutlaka ayarlayın: Android 8 ’deki dilekçe izinleri Kuantum Hesaplama, Qubitdenen data birimleri içine sıkıştırılmış atomları kullanıyor Mutlak sıfıra yakın olacak şekilde dondurulan bu atomlar, karışık algoritmaları hesaplamak için birdenbire çok duruma sahipler Sıradan bilgisayarlar 1 ve 0 durumlarını kullanır, fakat kuantum dünyasında bir atom ayrıca bunlara, keza de aradaki bir duruma sahip olabiliyor Bu, kuantum dolanmasıdenen şey ile birlikte, iki emrindeki atom aralarında fazla derecede çabuk bilgi transferi yapabiliyor ve bu da Kuantum Hesaplama'yı çok iyi bir seçenek haline getiriyor Buna karşın bu teknolojiyi kullanan bilgisayarlar, hala bugünün ortalama süper bilgisayarından çabuk olduğunu gösterilmek zorunda Fiilen teorik olarak, pek olmalı Google ve diğerler firmalar bu bilgisayarları data merkezlerini hızlandırmada kullanmayı düşünüyor, çünkü bu yeni teknolojinin bir takım görevleri milyon kat süratli bitireceğine inanıyorlar Bulutun nasıl çalıştığını biliyorsanız, bu efektifliği arttırabilir, hesaplama saatlerinde yer açıp müşterilerin bu sistemleri git gide karmaşıklaşan hesaplamalar için kullanmalarına izin verebilirSistemin devasa olması, kuantum bilgisayarların evlere girmesini şimdilik imkansız kılıyor Bu yüzden Google, bu bilgisayarları evlere sokmak yok; müşterilere kiralamak yolunu seçecek gibi görünüyor Önceki Haberİmkansız Sanılıyordu; Hakiki Oldu!   sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur

858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt