Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

GOr bak Şİmdİ ne haldeyİm

GOr bak Şİmdİ ne haldeyİm
0
226

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
GOR BAK ŞİMDİ NE HALDEYİM
YIKILMIŞ UMUTLARIM
KIRIK BİR KALBİM VARDI
İCİNDE SEN OLAN
DİNMEK BİLMEYEN BİR YARAM VARDI YILLARDIR KANYAN
VE ŞİMDİ SEN SOYLE KABUK BAĞLARMI SEN OLMADAN
NASIL YAŞADIM BİLMİYORUM YILLARCA HASRETİNLE
KULLENEN BİR AŞKI YAKMANIN NE ANLAMI VARDI
GOR BAK ŞİMDİ NEHALDEYİM SENSİZ SENDEN HABERSİZ
YIKILMIŞ UMUTLARIM
YANMIŞ BİR YUREK VAR
HER SANİYE AKLIMDA SENDEN BİR İZ VAR
ŞİMDİ NEREYE BAKSAM SEN VARSIN
GOR BAK NE HALDEYİM ŞİMDİ

firarii

Similar threads

imagessonveda5adb0aa853065 Ne dindim ne duruldum Her yokluğu unuttum Ne varsa sende buldu bu kalp Ne gunlere kaldı bu can dayandı durdum Doner dedim sabır yurek Gel gor ki bak senden once ben hic kimseye Boylesine deli aşık olmadım Ne varsa gecmişte kalan seninle yaşanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
Duygusal Şarkı Sozleri Aşk Duygusal Şarkı Sozleri Turkce Mustafa Ceceli Sevgilim Sevgilim saclarını tarayıp gerdanını okşayıp Ninniler soyleyip dizlerimde uyutsam seni Sevgilim kadere aldanmayıp Kağıt olup kalem olup Mutlulukla bir son bulup En sonuma yazsam seni Hic bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Sagopa Kajmer Duygu Sömürgesi (Kolera ile Düet) Karnina islemis kiskancli sezim takim nankor Ey kor album kapaklarini acda adimi gor Kokan les azinla yaptin rap diz ve Sukurki kellem kurtulcu sen yedin o cekici Tek bir sarki yaparim alirim havani Sen bilirsin ve kahpe bunu bilirken niçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Sagopa Kajmer Duygu Sömürgesi (ft Kolera) Karnina islemis kiskancli sezim takim nankor Ey kor album kapaklarini acda adimi gor Kokan les azinla yaptin rap diz ve nahoş Sukurki kellem kurtulcu sen yedin o cekici Tek bir sarki yaparim alirim havani Sen bilirsin ve kahpe bunu bilirken neden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Jilet Mesajlar kısa Jilet Mesajlar facebook Jilet Mesajlar 2019 Benii ßenden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede benimle ilgilenmesin gerekmez!!!! Sevİyorum Diyen Diller Yalanmis Unuturum Dİyerek UnutulmuyormuŞ O GUzel İsmİnİn Yerİne İhanet Ve Allahsiz Yaziyor GUlUm Allahsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt