Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Gördüğüm Rüya Rahmani Rüya mıdır?

Gördüğüm Rüya Rahmani Rüya mıdır?
0
104

Profösör

Super Mod
Etkileşim
28
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
125
Ben birini çok seviyorum ama o beni tanımıyor. Rabbime hayırlıysa o kişiyle evlenmemi nasip eyle yarabbi diye dua ediyorum. Her gün bu duayı ediyorum, daha sonra bugün bir rüya gördüm sevdiğim kişi karşımda oturuyor annemde yanımda, annem sevdiğim kişiyi görünce yerinden kalkıyor ve sevdiğim kıza yerime geç kızım oturun konuşun diyor ve beraber sevdiğim kızla muhabbet ediyoruz.hocam sorum şu;gördüğüm bu rüya rahmani bir rüya mıdır?.Saygılar hocam.

Cevap: Değerli ziyaretçimiz, yüce Mevla’mız rüyanızı hayra çevirsin. Anladığımız kadarı ile rüyanız hayırlı bir rüyadır. Yüce Mevla’mız hakkınızda her şeyin hayırlısını nasip eylesin.

Rahmani Rüya Nedir?​

Soru: Hocam rahmani rüya derken neyi anlatmaya çalıştınız? ben ilk defa duyuyorum bunu

Cevap: Rüyalar genel olarak ikiye ayrılır Rahmani rüyalar ve şeytani rüyalar. Birincisi yüce Mevla’mızın göstermiş olduğu rüyalardır İslam dininde buna Rahmani rüya veya hayırlı rüya denir. İkincisi ise şeytanın vesvese ile gösterdiği daha doğrusu karıştığı rüyalardır bunlara ise şeytani veya hayırsız rüya denilmektedir.

Similar threads

İyi günler Hocam, ben 1 yıl önce Allah’a şirk koştuğum için tövbe edip 1 gündür Allah korkusuyla ağladım sonra da rüyamda ruhumun bedenimden ayrıldığını gördüm sonra da Azrail i gördüm bana Cenneti gösterip birşeyler demeye çalışıyordu sonra uyandığımda bu günahımın affedilmesine işarettir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Bazı geceler kötü rüyalar görüyorum ve beni çok rahatsız ediyor, bu durumlarda ne yapılmalıdır? Özetle sorum, kötü bir rüya görüldüğünde ne yapılmalı? Bu konu hakkında sizden bilgi rica ediyorum. Cevap: Kötü Bir Rüya Görüldüğünde Ne Yapılmalıdır? Rüyalarımız hem maddi açıdan hem de bilhassa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Mevlid kandili’nde oruç tuttum rüyamda Kabe ‘yi gördüm bu neye işarettir? Cevap: Değerli ziyaretçimiz öncelikle yüce Mevla’mız görmüş olduğunuz rüyayı hayra çevirsin. Kabe’yi örmeniz hayra işarettir. Belkide gerçekten göreceğinize işarettir. Bu nedenle görmüş olduğunuz bu rüya için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Hocam sevdiğim bir kız var ona açıldım fakat aşkıma karşılık vermedi, ama ben onu çok seviyorum. Onunla evlenme hayali kuruyorum. O beni sevmediği halde günah mıdır? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, bu konunun sadece hayalde kalmasında bir sakınca yoktur. Ancak dediğimiz gibi bu bir hayal ve belli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
278
Cevap: Değerli ziyaretçimiz, öncelikle yüce Mevla’mız rüyalarınızı hayra çevirsin. Sizin öğrenci olmanızdan ve gününüzün çoğunu okulda geçiriyor olmanız, rüyanızda okul görmenize neden oluyor olabilir. Tabi sizin burada ki şikayetiniz devamlı görmek. Size tavsiyemiz bu konuyu fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt