Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller

Gördüğünüz Andan İtibaren Gençliğinizden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller
0
125

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
s-51b6156b288bea6e79486f641525118130c20d03.jpg

İsteseniz de kaçamazsınız, arkanızdan gelirler. Onlardan kaçış olmadığını anlamadıysanız aşağıdaki paylaşımları görünce biraz daha ikna olacaksınız. Çocuğunun sünnet derisini paylaşandan tutun da karşısındakiyle flört etmek için çok tuhaf yöntemler bulanlara kadar en tuhafları burada. Fakat şimdiden uyaralım, içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak...

1. Görüşmeye üstümüze rahat bi şeyler giyip geliyoruz anladığım kadarıyla?

2. Ya yeter yumurtayı rahat bırakın yeni gelinler offff!

3. Tamam kardeş bütün organlarımızı toplayıp sana teslim ediyoruz. Ok, ikna olduk!

4. O nasıl hitap ya? Yuh!

5. Evet, gerçekten de poz bunu anlatıyor...

6. Bunu yapamadık, güncellenmiş sürümünü yapalım diyolardır! Deli midir nedir...

7. Sizin acilen terapi almanız lazım!

8. Zaten yazamamışsın o ayrı da, ilgi çekecem diye bu kadar alçalmayaydın iyiydi...

9. Konu nasıl oraya geldi şimdi?

10. Çocuğunun sünnet derisini de göstermezsin ya!

Similar threads

Bitmiyorlar, bitecek gibi de değiller. Bu hafta yine gerdek yatağını paylaşandan, regl kabını gözümüze sokana kadar her tür birey mevcut. Bazılarına bakarken biraz tuhaf hissedeceksiniz, o kesin. Ama şunu bilin, içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 1. "Kendime asla pis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kör olaydım da o mum konmuş şamdanı görmeyeydim! 1. Düşünmesi bile içimi bi kötü etti! 2. Dua edince olduğunu neden daha evvel demediniz? 3. Kocişçi gelinler terör örgütü tarafından kuşatıldık! 4. Size kuşatıldık demiştim! 5. Soğuk espri denilen şey hiç bu kadar soğuk olmamıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Rahat bir hafta geçireceğinizi sandıysanız çok yanıldınız. Zira onlar tekrar geldiler! Vajina görünümlü pastadan gerdek odasından selfie çeken ikili kadar yeniden çeşitlerimiz bol. Lakin uyaralım, içerik bittikten sonra hiçbir şey eskisi üzere olmayacak! 1. Sucuklu yumurtaya bu kadar mana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Mezarlıkta da flörtleşmezsin yani yuh! 1. Cep telefonuna şöyle kaydetmek mi? Allahım nasip etme! 2. Bu türlü şeyleri biz niçin bilmek zorundayız sanki? 3. Ouvvvv koşun cehalet gösteri var! 4. Yemeklere Hello Kitty muamelesi yapmaktan ne vakit vazgeçersiniz tam olarak? 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
337
Erkeklerin ağda karşısındaki çaresizliğini biliyordum da bu kadarı biraz fazla olmuş! 1. Bi pasta lakin bu kadar olmaz! 2. Damla dedikleri şey silikon modeli, hani anlamadıysanız diye... 3. Koca bölümünde yaşanan artış Bitcoin piyasasında yok! 4. Buna mı sevindin nitekim? 5. Yani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,542Konular
981,897Mesajlar
32,550Kullanıcılar
HarrabSon üye
Üst Alt